Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Oculus Rift - la deg forbløffe

Oculus Rift VR - ta steget inn i en annen verden

Med de PC-baserte VR-brillene Oculus Rift står en verden i virtual reality og venter på deg. I det du tar på deg brillene kan du tre inn og oppleve favorittspillene og VR-filmer slik du aldri har opplevd de før. La deg rive med i en verden av fremmede dyrearter og fartsfylte eventyr - VR lar drømmene dine bli en del av hverdagen.   

Virkelighetsnær magi

Rift kan skilte med et unikt design som ikke bare er stilrent og vakkert, men som også er tilpasset bruken. Mulighetene for å tilpasse headsettet vil gi deg en brukeropplevelse som er like behagelig som den er magisk og som gjør det enda vanskeligere å vende tilbake til hverdagen.

Bak Oculus Rifts stilrene design skjuler det seg dessuten teknologi som vil ta pusten fra de fleste. Avansert skjermteknologi spesiallaget for VR kombinert med nøyaktige målinger sørger for en naturtro og forbløffende brukeropplevelse. Headsettets trackingsystem vil få med seg alle bevegelser, uansett om du sitter eller står. I tillegg til den utrolige bildeopplevelsen Rift gir sørger også det integrerte VR-lydsystemet for at opplevelsen blir komplett. Gjør deg klar for opplevelser du sent vil glemme, og steder du aldri vil forlate.

Oculus Rift - la deg forbløffe

Få full oversikt over hvordan man tar i bruk Oculus Rift her:

6 829
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • VR headset med lyd
  • Sensor, fjernkontroll, kontroll
  • 360-graders tracking
Les mer om Oculus Rift VR headset
2 790
 
Sammenlign
Vis produkt
Forventet på nettlager 14.07.2017  
  • Håndkontroller
  • Bevegelsessensorer
  • Til Oculus Rift
Les mer om Oculus Touch kontroller (2 stk)

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Trygghetsavtale

Trygghetsavtale

Når du kjøper et nytt produkt er det siste du ønsker at det skal gå i stykker, slutte å fungere skikkelig eller bli borte ved et uhell. Det er naturligvis en risiko som er verdt å vurdere får du eventuelt står i den situasjonen. Med vår KNOWHOW-tjeneste Trygghetsavtale kan du trygt bruke produktet og ikke bekymre deg for hva som skjer hvis det går i stykker.

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 06.01.2017 09:19:38

Merke

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler