Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Nvidia SHIELD
Oppgrader til Nvidia SHIELD-TV

Oppgrader til SHIELD-TV

Hundrevis av underholdningsapper. Favorittfilmene og -seriene dine i 4K HDR. Og Google Assistent som alltid er der for deg. Alltid oppdatert, aldri overgått - oppgrader til SHIELD-TV, og se deg aldri tilbake.

Underholdning i 4K HDR med Nvidia SHIELD

Underholdning i 4K HDR

Filmer og TV-serier vises på skjermen med krystallklare detaljer. Når du ser på sport, føles det som om du er en del av det som skjer. 4K HDR leverer virkelighetsnær bildekvalitet. High Dynamic Range (HDR) gjør at du ser flere farger, detaljer og mer lyssterke bilder og får en rik visuell opplevelse.

Spill mer med Nvidia

AAA PC-spill, dette er deres nye hjem

Ta med deg AAA-spillbiblioteket ditt til den store TV-en, og strøm spillene fra GeForce-GPU-en i skyen med den kostnadsfrie betaversjonen av GeForce NOW. Med mer enn 225 kompatible spill fra de digital spillbutikkene du liker best, som Steam, Uplay og Epic, har du alltid tilgang på favorittspillene dine, inkludert Fortnite og PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.

Enda flere spill med Nvidia GameStream

Enda flere spill

NVIDIA GameStream utnytter kraften til GeForce GTX-grafikkortet slikt at du kan strømme spill fra PC-en til TV-en din. Du kan også spille et nytt utvalg av eksklusive Android-spill med spennende handling og intense flerspilleropplevelser.

Din egen personlige Google på SHIELD

Din egen personlige Google

Transformer TV-opplevelsen med Google Assistent på SHIELD. Det er din egen personlige Google, alltid klar til å hjelpe. Bruk stemmen til å surfe og spille av TV-programmer, filmer og musikk, bestille mat, kontrollere smarthjemmet, med mer.

Bare si "Hei, Google" for å komme i gang.

SHIELD-TV er klar for fremtiden

Med en jevn strøm av nye oppdatering og en innebygd Google Assistent som lærer etterhvert som du bruker den, blir SHIELD-TV alltid bedre, underholdningen mer avansert, og hjemmet ditt enda smartere.


KJØP NÅ

2 195
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 27.08.2019  
  • Media og spill-strømming
  • Med støtte for 4K HDR
  • 16 GB internlagring
Les mer om NVIDIA SHIELD TV 4K + fjernkontroll
2 149
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Media & gamingstrømming
  • Støtter 4K HDR/60 fps
  • 16 GB internlagring
Les mer om NVIDIA SHIELD TV + spillkontroller

Les mer om våre produkter: