Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Kjøp GeForce RTX og få Call Of Duty: Modern Warfare på kjøpet!

Kjøp GeForce RTX og få Call Of Duty: Modern Warfare på kjøpet!

Den beste maskinvaren fortjener de beste spillene! I en begrenset periode får du Call of Duty: Modern Warfare når du kjøper et kvalifisert grafikkort, en gaming-PC eller bærbar gaming-PC i GeForce RTX 20-serien. Kjøp ett av disse produktene for å ta del i tilbudet:

Tok du del i kampanjen vår på Black Friday?

Koden løses inn som vanlig, og du kan følge instruksene lenger nede på siden. Siste dato for å løse inn dine Black Friday-kjøp er den 7. Januar 2020.

En soldat bak en vegg i mørket i Call of Duty

Moderne krigføring i dagslys og i mørket

I Call of Duty: Modern Warfare blir spilleren en del av en spennende historie som går som en rød tråd gjennom hele spillet. Du kan spille storymodus, klassisk multiplayer eller teame opp og samarbeide i en samling eliteoppdrag som er tilgjengelig for alle vanskelighetsgrader. All handling foregår i stadig skiftende miljøer med visuelle effekter som tar pusten fra deg.

For omtrent 16 år siden slapp spillstudioet Infinity Ward Call of Duty, et spill som skulle vise seg å virkelig slå an. Nå, 16 år senere, slipper de et episk nytt spill i Modern Warfare®-serien som revolusjonerer spillet fra grunnen og gir moderne krigføring et nytt ansikt.

Nærbilde av en soldat i Call of Duty: Modern Warfare

Oppdragsmodus som sprenger grenser

I den dramatiske historien som finner sted i enspillerdelen til Call of Duty: Modern Warfare, flytter spillet grenser og bryter regler slik bare Modern Warfare kan. Spillets storymodus er fylt med spennende hemmelige oppdrag hvor du som hovedperson sammen med internasjonale spesialstyrker og frihetskjempere kastes ut i kamp i ikoniske europeiske byer og fiktive, flyktige vidder i Midtøsten.

De hemmelige oppdragene lar deg påvirke den globale kampen for verdensmakt, og innsatsen har aldri vært høyere.

Slik gjør du for å ta del i tilbudet:

Følg trinnene under for å løse inn tilbudskoden din

LØS INN PAKKEN GJENNOM GEFORCE EXPERIENCE

1. Installer det kvalifiserte grafikkortet.

2. Oppdater eller installer nyeste versjon av GeForce Experience (versjon 3.18 eller høyere).

3. Åpne og logg på GeForce Experience.

4. Gå til rullegardinmenyen Konto i øverste høyre hjørne, og velg «LØS INN».

5. Skriv inn koden fra det kvalifiserte pakkekjøpet.

6. Følg de gjenværende instruksjonene på skjermen. Hvis det er aktuelt, kan du bli bedt om å logge på kontoen din i en digital spillbutikk for å motta spillet, for eksempel Steam eller Origin.

Hvis du trenger hjelp med å feilsøke, kan du se svar på vanlige spørsmål her. Hvis du fortsatt har problemer, kan du ta kontakt med kundestøtteteamet.

© 2019 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIAs logo, GeForce, GeForce Experience och Pascal er varemerker eller registrerte varkemerker som tilhører NVIDIA Corporation.


Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: