Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Norton Security - digital trygghet på høyeste nivå

Med en stadig mer digital hverdag har trygghet på nett aldri vært viktigere. Mobil og PC brukes daglig og mange av våre faste vaner foregår via internett og apper. Med Norton Security vil du oppleve en tryggere digital hverdag, for med muligheter kommer også digitale trusler. Vi har samlet noen av de man oftest kan støte på.
Norton Security

Sosiale medier - fiendtlige vennskap

Sosiale medier har ikke bare gitt oss nye former for kommunikasjon og deling av hverdagsøyeblikk. Det har åpnet for helt nye måter å stjele både identitet, innhold og privat informasjon. Alt fra uekte giveaways, fake news og muligheter til å tjene penger kan være inngangen til å ufrivillig gi fra seg både kontaktinfo, passord og vennelister. Fellesnevneren er ofte at avsender gjerne vil lure til seg din oppmerksomhet, slik at de også kan få din private info. Å klikke på noe som ser ut som en uskyldig video eller undersøkelse kan få store konsekvenser. Det kan også gå ut over de du har i vennelisten, da innholdet kan deles fra deg som troverdig avsender.

Tenk derfor alltid på hvem du kommuniserer med, hvor du trykker deg inn og hva du fyller ut.

Norton Security

Spyware – personlig info på avveie

Spyware kommer snikende, utkledd som uskyldig reklame, eller nedlastninger. En rute som tikker opp på skjermen din som forteller deg at du må laste ned noe for å kunne bruke siden, eller enda verre- tvinger deg til å gå inn på spesifikke sider.

Spyware er lett å få, men vanskelig å bli kvitt. Sikre tegn på Spyware kan både oppleves tydelige og skremmende. I tillegg til en tydelig tregere maskin kan man få mengder av reklame med ditt navn, også uten nettverkstilkobling og du vil oppleve en ustabil brukerhverdag. Sørg for at du aldri laster ned noe du ikke vet hva er, trykker på ukjente knapper eller hopper over viktig informasjon. Sørg i tillegg for å alltid ha nyeste programvare, både på maskinen og nettleseren.

Norton Security

Digital beskyttelse

Et passord skal beskytte deg og ditt privatliv. I en sammenflettet hverdag hvor det digitale og det virkelige livet går som hånd i hanske er det viktig å ha et sterkt passord. Ved å mikse bokstaver og tall blir det vanskeligere å hacke. Det kan også lønne seg å bytte passord jevnlig, samt å ikke bruke samme passord på flere steder. På denne måten sikrer du deg og dine passord, samtidig som du alltid ligger et skritt foran hackerne

Norton Security

Online hjertesorg

En online flørt kan være spennende nok i seg selv, men det kan også by på store overraskelser – særlig når man vet lite om hvem som faktisk trykker på det andre tastaturet. Det høres kanskje rart ut å forelske seg I noen over nett, men det finnes dessverre alt for mange eksempler om folk som har blitt lurt. Online dating kan sette både følelser, penger og liv i fare så pass alltid på deg selv, når du chatter med ukjente.

Norton Security

En bank for minner

Det hender at ting blir stjålet, ødelagt eller rett og slett bare forsvinner. Og mens datamaskiner, nettbrett og mobiler kan erstattes er ikke alltid alt innholdet like enkelt å redde, tenk bare på alle dokumenter, bilder, filmer og musikk. Derfor er det viktig å få den digitale sikkerhetskopieringen inn som en naturlig vane. Skylagring eller lagring på ekstern harddisk , valget er ditt - og du er uansett sikret en tryggere hverdag både for deg og filene.

Norton Security

Total sikkerhetspakke

Med Norton Security får du en total beskyttelsespakke, slik at du kan føle deg trygg på nett. Beskytt deg mot virus, malware, spionprogrammer og andre online trusler. Du vil i tillegg oppleve at du får optimal ytelse når du spiller av filmer, holder presentasjoner eller spiller spill. Gi deg selv en tryggere totalopplevelse med Norton Security.

Norton Security

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 25.08.2017 10:28:55