OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Nokia 9 PureView - den ultimate kameratelefonen

Det har gått rykter om Nokia 9 PureView i flere år, og nå kommer den endelig til Norge. Det som virkelig får denne telefonen til å skille seg ut fra mengden, er verdens første 5-dobbelte kamera på en smarttelefon. Ja, du leste riktig - fem kameraer på baksiden av telefonen. Hva kan du bruke alle disse kameraene til? Det kan du les mer om under.
6 490
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 5,99“ QHD+ PureDisplay
  • Android 9.0 Pie
  • 5 stk. 12 MP ZEISS bakkameraer
Les mer om Nokia 9 PureView smarttelefon (midnattsblå)
Bilde av høye bygninger

Verdens første mobil med 5 kameraer

Hver av de fem kameraene i Nokia 9 PureView jobber sammen og tilpasser seg automatisk de optimale innstillingene til ulike deler av motivet. I prinsippet tas det fem separate bilder, som så smeltes sammen til et HDR-bilde. På den måten får du det absolutt beste bildet. De fem 12 MP-kameraene fanger helt opptil ti ganger mer lys enn en enkel standardsensor. Resultatet er bilder med dynamisk rekkevidde, flere detaljer og tekstur i både høylys og skygge samt utrolig dybde og livlige, virkelighetstro farger.

Bilde av flyvrak

Flytt fokus

De fem kameraene lager et utrolig nøyaktig dybdekart av bildet ditt. Nokia 9 PureView kan identifisere over 1200 lag i bildet. Dette gjør at du kan justere og flytte fokuspunktet i bildet etter at du har tatt det, hvis du f.eks. ikke er helt fornøyd med bildekomposisjonen eller plutselig fant noe interessant i bakgrunnen. Dette gir stort frihet til å ta pene bilder med tydelig dybdeskarphet.

Bilde av baby

Alt er ikke sort-hvitt

Tre f/1.8 monokrom-sensorer aktiverer en innebygd monokrom-modus, som tar bilder i sort-hvitt i stedet for å legge et filter over etter at bildet er tatt. Denne unike metoden gir utrolig klare og detaljerte sort-hvite bilder.

Er du ekstra interessert i fotografering, kan du ta bilder med din Nokia 9 PureView i RAW DNG ukomprimert filformat. På den måten beholder du detaljer som ellers forsvinner i JPEG-format. Etter på kan du redigere bildene i Adobe Lightroom.

Nokia 9 Pureview front og bakside

En skjerm som bildene fortjener

Når du har tatt flotte bilder, skal de selvfølgelig også ses på en flott skjerm. Nokia 9 PureView har en 5,99" pOLED QHD kant-til-kant-skjerm med 2K-oppløsning. PureDisplay-teknologien gjengir fargene slik de er i virkeligheten, slik at du får en bedre visningsopplevelse enten du ser dine egne bilder eller en film telefonen. Med Sunlight Readability Enhancement har du enda bedre lesbarhet ute i solen.

Nokia 9 Pureview front

En holdbar telefon

Nokia 9 PureView er designet av et stykke 6000 aluminium og med Gorilla Glass 5 på begge sider. Dette gjør den holdbar og motstandsdyktig overfor både riper og fall. Den er dessuten vannavisende og støvtett med IP67-sertifisering. Glassflaten gjør at du kan lade den trådløst.

Du kan låse telefonen opp enten med fingeravtrykksleseren, som er integrert i skjermen, eller med AI-ansiktsgjenkjenning.

Nokia 9 Pureview bagside

Android One – ren, trygg og oppdatert

Nokia 9 PureView kommer med Android One. Android One har en ren programvareopplevelse komplett med et effektivt grensesnitt og null bloatware. Det gir deg både mer lagringsplass og lengre batterilevetid og mindre irritasjon over å ha apper på telefonen som du ikke har bruk for.

Med jevnlige sikkerhetsoppdateringer og programvareoppdateringer, vil din Nokia 9 PureView forbli trygg og oppdatert for mange «photoshoots» i fremtiden.

6 490
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 5,99“ QHD+ PureDisplay
  • Android 9.0 Pie
  • 5 stk. 12 MP ZEISS bakkameraer
Les mer om Nokia 9 PureView smarttelefon (midnattsblå)

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: