OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Noen bilder fortjener mer

Noen bilder fortjener mer

På mobilen har du sikkert hundrevis av bilder. Noen av dem er blinkskudd, mens andre sikkert er uklare eller dunkelt belyste. De beste bildene dine fortjener bedre enn å bare bli glemt på et minnekort eller i en bortgjemt sky. Noen bilder trenger litt ekstra omsorg. Ta f.eks. konfirmasjonsbildene med et speilreflekskamera istedenfor din gamle mobil som har fått riper på linsen etter endeløse slåsskamper med nøkkelknippet i jakkelommen. Skriv ut bildene av sønnen din som var så stolt da ha kledde seg ut som superhelt på bursdagen sin. Print ut bryllupsbildet til foreldrene dine og ram det inn, slik at de slipper å gå på Facebook for å minnes den store dagen. Gi fotominnene dine oppmerksomheten de fortjener.

Ta fine bilder med et bra kamera

Speilreflekskamera

Denne typen kameraer har et speil som sitter mellom lukkeren og linsen som overfører bildet til en mattskive. Dette bildet kan ses i søkeren.

Forskjellen på speilreflekskameraer avhenger av typen speil de har. Dyrere kameraer har som regel et ekte prisme, mens et billigere kamera kommer med et såkalt pentaspeil, som likevel gir gode resultater. Pentaspeilet er en uthulet konstruksjon og du får et kamera med en lavere vekt, men samtidig mister du mye lys i motivet.

Se hele vårt utvalg av speilreflekskameraer her

Kompakt systemkamera

Med et systemkamera kan du skifte ut objektivet. Kameraet karakteres ofte som en blanding mellom et digitalt kamera og et kamera med speilrefleks, til tross for at de fleste systemkameraene ikke kommer med speilrefleks.

Systemkamera er som regel meget mindre enn et speilreflekskamera, og har derfor også mindre sensorer. Systemkameraet passer til deg som er ute etter høyere bildekvalitet i et mer kompakt format.

Se hele vårt utvalg av systemkameraer her.Sony lager førsteklasses kameraer. Uansett hva du skal ta bilde av, har Sony et kamera som gjør jobben enkel.

Hvilket velger du?

Sony speilreflekskamera


Sony kompakt systemkamera

De beste bildene fortjener å bli skrevet ut

Vanlig fotoskriver

Visste du at mange vanlige skrivere kan printe ut bildene dine i god kvalitet? På et A4-ark på 21,0x29,7 kan du printe et bilde på minst 2480x3508 piksler. Dette er stort sett det de fleste kameraer og smarttelefoner klarer i dag.

Når du skal printe fra en vanlig skriver er det viktig at du printer i høyeste fotokvalitet, og hvis du du ønsker et ekstra bra resultat er det viktig at du bruker fotopapir og ikke vanlig printerpapir.

Se hele vårt utvalg av skrivere her.

Profesjonell utskrift

Vil du gjøre noe ekstra ut av bildene dine kan du bruke en profesjonell fotoservice og få dem skrevet ut der.

Her kan du få dem skrevet ut i akkurat den størrelsen du ønsker. Du kan få laget en fotobok med de beste minnene dine, få dem printet på et lerret eller som et postkort. Du kan til og med få printet ut bildene din som deksel til smarttelefonen din.

Les mer om vår fotoservice her.

997
 
 
  • Utskrift, skanning, kopiering og faks
  • 15/10 sider i minuttet sort/farge
  • WiFi, LAN, NFC, USB, SD-minnekortspor
Les mer om HP Envy Photo 7830 AIO farge inkjet-skriver (sort)