Benytt Klikk&Hent i ditt nærmeste varehus for å få julegavene i tide (postpakke prioritert innen 18.des kl. 15:00 for postnr 0000-7999) Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

NHL 19 - fra utendørsbaner til proff

NHL 19 fra EA Sports kommer med en rekke nye spennende spillvarianter og funksjoner. Spill på utendørsbaner og jobb deg frem til en proffkarriere på isen. Møt dagens superstjerner og fortidens legender og opplev en spillfølelse like skarp som en nyslipt skøyte.
NHL 19 gir deg over 900 nye justeringsmuligheter til spilleren din

Slå motstanderne med stil

NHL 19 gir deg frihet til å lage og konkurrere med spilleren du alltid har hatt lyst til å være. Med over 900 nye justeringsmuligheter til spilleren din har du frihet til å uttrykke deg på isen som aldri før. For første gang kan du lage en unik look inspirert av utendørshockey med klær som hettegensere, jakker, parkaser, strikkegensere og masse annet. Uttrykk deg med tøffe design og farger som demonstrerer personligheten din. Med nye spillestilklasser og spilleregenskaper kan du tilpasse hvordan du spiller på isen.

NHL 19 tar ishockey tilbake til løkka

Tilbake til løkka

NHL 19 går tilbake til røttene og tar spillet tilbake til barndommens frosne dammer. For første gang i seriens historie kan du konkurrere utendørs i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now og de nye spillvariantene NHL ONES og Pro-Am. I NHL ONES konkurrerer du og to andre spillere 1-mot-1-mot-1. Vis frem ferdigheter og kreativitet uten regler, avblåsinger og grenser. Vinn og gå videre til nye utendørsarenaer og bli kongen på haugen.

Legendene står klare I NHL 19

Spill med legendene

NHL 19 kommer med over 200 legender fra forskjellige epoker i hockeyhistorien. Spill med eller mot sportens største spillere, som Wayne Gretzky. NHL® 19 innfører også Hero Teams, som kombinerer de beste spillerne fra fortid og nåtid i fantastiske kamper mellom dagens superstjerner og fortidens legender. Du kan spille med Hero Teams i solospill og flerspiller*; nå ligger alt klart til å spille med og mot de beste av de beste.

 NHL 19 gir deg mer eksplosiv hockey enn noensinne

Real Player Motion Tech

Den nye animasjonsteknologien Real Player Motion Tech er med i EA SPORTS NHL 19. RPM Tech leverer eksplosiv skøyteteknikk, som gir deg mer kontroll, raskere akselerasjon og bedre respons overalt på isen. RPM Tech kombineres med ny fysikkbasert kollisjonsteknologi som gjør alle sammenstøt mer realistiske, varierte og tilfredsstillende. NHL® 19 ser bedre ut, har bedre kontroll og føles bedre, med to nye teknologisystemer som leverer en mer komplett opplevelse på isen.

Få Viaplay Sport på kjøpet!

1 måneds Viaplay Sport på kjøpet!*

Er du glad i sport? Da har vi gode nyheter til deg. Takket være et samarbeid med Viaplay kan vi nå tilby alle våre kunder som kjøper NHL 19, 1 måneds Viaplay Sport helt uten ekstra kostnad!

* Verdi 299 kr. Tilbudet gjelder til 31. desember 2018. Kampanjekoden må løses inn innen 31. januar 2019. Etter den kostnadsfrie prøvetiden vil abonnementet løpe videre med 299 kr/måned. Avslutt når du vil.

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: