Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Back-up - Det handler om mer enn PC-en din

Det handler om mer enn PC-en din. Det handler om å hjelpe deg å bevare minnene dine.
 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

Dette må du vite om backup

Sikkerhetskopierer du bilder og andre viktige filer? Derfor er backup viktig - og slik gjør du det enkelt.

 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

«Han gikk fra panikk til glede»

Forfatteren skulle levere manus – og var sjeleglad for Elkjøp Cloud da barnebarna ødela PC-en hans.

 Back-up - Det handler om mer enn PC-en din

Miniguide når PC-en svikter

Hva gjør du når ting går galt? Fakta om garanti, backup og trygghetsavtale hos Elkjøp.

 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

Tips til datagjenoppretting

Vi kan hjelpe deg med å gjenopprette filene når alt kræsjer – og dette bør du ikke gjøre!

 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

Kontakt oss

Visste du kan du kan kontakte oss på både telefon og chat hver mandag til fredag mellom 8.30 og 20.00?

 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

Skylagring for hele familien

Ingen backup? Kjøp gjenoppretting av data – ser her hvordan vi kan hjelpe deg.

 Back-up - Det handler om mer enn pc-en din

Du slipper aldri opp for lagringsplass igjen!

Med dette abonnementet får du ubegrenset backup-lagring i Elkjøp Cloud.

Vi fikser backup for deg

Hva gjør du om PC-en konker ut eller mobilen blir stjålet? Med en backup-løsning har du fortsatt alle bilder og filer i god behold. Vi gjør det enkelt for deg med Elkjøp Cloud – slik at sikkerhetkopiering går helt av seg selv!

Slik sikrer du personlige data

Hva er egentlig backup?

Backup betyr rett å slett å ta en sikkerhetskopi. Alle filer du er redd for miste, bør du ha en kopi av. Bilder og filmer er kanskje det som er verst å miste, men også eksamensoppgaver, viktige jobbdokumenter, musikk og alt annet som betyr noe for deg lønner det seg å sikre.

Derfor er backup så viktig

Du har akkurat hatt tidenes familieferie, og som vanlig har du knipset ivrig i vei med mobilen. Helt til telefonen din plutselig blir stjålet. Om du da ikke har en backup-løsning, er alle ferieminnene borte for alltid. Og om harddisken på PC-en din skulle ta kvelden, er det godt å vite at du kan få filene dine tilbake

Ta backup av ferieminnene dine

Men hvordan gjør man det egentlig?

Dette er Elkjøp Cloud

Med Elkjøp Cloud får du rask og rimelig backup av alt som er viktig – i verdens sikreste skyløsning!

Lagring i skyen

Med skylagring synkroniserer du bildene dine automatisk til skyen, og trenger aldri mer å bekymre deg for å miste noen blinkskudd. Elkjøp Cloud funker sømløst mellom mobil, PC og tablet, og du får tilgang til filene dine overalt via app eller nettleser. Og det er ikke bare på grunn av sikkerhet at skylagring er smart: Hvem har vel ikke fått irriterende mobilvarsler om at lagringsplassen snart er oppbrukt? Med automatisk skylagring kan du trygt slette plasskrevende bilder og filmer fra telefonen etter hvert.

Genialt for å dele!

Har du lyst til å dele festivalbildene med gjengen eller konfirmasjonbildene med resten av familien? Dette blir superenkelt med deling fra Elkjøp Cloud! Her kan du enkelt gi dem du vil tilgang til mapper eller enkeltbilder – uten at de får se resten av bildene eller filene dine. Les mer om brukervilkår her!

Hvor sikkert er det?

Hvordan vet du at dataene dine er helt sikre – hva om serveren blir hacket og bildene blir spredt for alle vinder? Elkjøps samarbeidspartner er norske Jottacloud. De kan skilte med svært strenge sikkerhetskrav og personvernregler, så du kan føle deg helt trygg på ingen kan snoke i dine personlige filer. Og siden serverne deres står i Norge, er også overføringshastigheten ved backup høy.

Hvilket abonnement trenger jeg?

GRATIS: Om du trenger en enkel løsning og ikke er en altfor ivrig fotograf, kan du teste ut gratisabonnementet vårt først. Da får du 5 GB lagringsplass til rådighet.


UBEGRENSET PLASS: Om du trenger å utvide etter hvert, tilbyr vi ubegrenset med lagringsplass til bare 69 kr i måneden. Da trenger du aldri mer å bekymre deg for fulle telefoner eller harddisker!


FAMILIE: Er dere flere i familien som trenger en lagringstjeneste, anbefaler vi et familieabonnement til bare 99 kr pr måned. Med dette kan opptil fem personer benytte seg av abonnementet, og dere får til sammen 5 TB (1 terabyte = 1000 GB) lagringsplass å boltre dere på. Og før du spør: Nei, alle familiemedlemmenes bilder og filer forblir private – ingen foreldresnoking kan finne sted før barna eventuelt velger å dele noe med dere ...

Skylagring med Elkjøp Cloud

PROBLEM: Det mangler noe i pakken!

LØSNING: Ta kontakt med oss så fort som mulig, så vil vi finne ut av det og sørge for at du får alt du skal ha.

PROBLEM: Varen ble skadet under transport

LØSNING: Har skade på produktet oppstått, skal Elkjøp selvfølgelig sørge for at du blir fornøyd uansett. Det er viktig at du dokumenterer skaden med én gang du har pakket opp – ta bilder og noter hva som er galt. Hvis det skulle oppstå skader i forbindelse med din levering må dette meldes til sjåføren med en gang. Ta også kontakt med kundesenteret vårt for å gi beskjed. Vi vil så raskt som mulig gi deg en ny vare, sørge for reparasjon eller gi deg prisavslag – litt avhengig av hvor stor skaden er. Les mer om transportskader her.

Har du fortsatt spørsmål? Sjekk under levering, opphenting og retur her.

Finn all info om hjemlevering her
Elkjøp er More Than Things