OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

MovieMask - en bærbar kino

Med MovieMask, fra det norske firmaet med samme navn, får du kinoopplevelsen på mobilen din. Du kan se alle dine favorittserier og -filmer fra dine favorittapper på telefonen. MovieMask har en helt mørk fóring, som i kombinasjon med optiske linser, kompenserer for øynene dine og gir en følelse av å være på kino.
 MovieMask – en bærbar kino

Få kinoopplevelsen overalt

Ta MovieMask med deg overalt – på flyet, toget, stranden, telttur eller bare bruk den hjemme på sofaen.

MovieMask er perfekt til lange reiser når du vil se film i fred og ro, eller hvis du vil gi barna en skikkelig kinoopplevelse hjemme.

Med MovieMask har du en personlig kino du kan ta med deg hvor som helst.

 MovieMask –  brukervennlig

Brukervennlig

  1. Sett mobilen din i lokket.
  2. Velg en app som Netflix, HBO eller HULU. Alle apper som fins i Google Play og App Store virker med MovieMask.
  3. Koble til headsettet.
  4. Snurr film!
Moviemask – ikke det samme som VR

Ikke det samme som VR – bedre til 2D

MovieMask likner til forveksling VR-briller, men er faktisk noe helt annet. Forskjellen ligger i optikken. Med tradisjonell VR på mobiltelefonen må man splitte skjermen i to for å levere et bilde til hvert øye. Dette formatet gjør at med mobil-VR få du kun en fjerdedel av kvaliteten på mobiltelefonens skjerm. Med MovieMask kan du se hele skjermen og dermed utnytte mobiltelefonens fulle oppløsning.

Teknologien krever ikke spesialtilpasset innhold for å virke - det du kan se på mobiltelefonen kan du også se med MovieMask.

 MovieMask – i samarbeid med optikkeksperter

Utviklet i samarbeid med optikkeksperter

MovieMask gir deg en bærbar kinoopplevelse hvor som helst. Linsesystemet forstørrer skjermen på telefonen din, og synsfeltet tilsvarer en 100"-skjerm på 3 meters avstand. I samarbeid med en av Norges ledende optikkeksperter har MovieMask utviklet en løsning som gjør det behagelig å fokusere på skjermen over lengre tid på tross av den korte avstanden.

Når du ser video på telefonen dekker skjermen kun cirka 5% av synsfeltet. Optikken i MovieMask gjør det mulig for skjermen å dekke 60% av synsfeltet. Med de foldbare klaffene på sidene kan du lukke forstyrrende lys og omgivelser ute og lage en verden hvor du får full fokus på innholdet du vil se.

Les mer om Elkjøps produkter:

Sist oppdatert: 10.11.2017 08:02:57