Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Moto G7

Moto G7 - smarttelefoner for det som betyr noe

Møt Motorolas nye G7-serie og opplev telefoner som er skapt for deg og din hverdag. Serien består av smarttelefonene Moto G7 Plus, Moto G7 Play og Moto G7 Power, som alle har unike egenskaper tilpasset dine behov
Moto G7 Plus

Opplev, fang og del øyeblikkene

Moto G7 Plus er en skikkelig kameratelefon. Med Moto G7 Plus handler alt om øyeblikkene, og hvordan du skal fange de små og store hendelsene i livet. Et 16 MP dual kamerasystem lar deg skape kreative portretter og fantastiske utendørsbilder med en utrolig dybdeeffekt.

Telefonen er dessuten utstyrt med Google Lens og en ekstra bred 6.2" Max Vision Full HD-skjerm. For perfekte selfies er kameraet utstyrt med et 8 MP frontkamera og en helt ny skjermblits, samt en rekke spennende kamerafunksjoner som gjør videoer og bilder unike slik som timelapse og frysfunksjon.

Moto G7 Plus

Et kamera for fremtiden

For de små detaljene er kameraet utstyrt med en høyoppløselig zoom som beholder både klarheten og detaljene som fote forsvinner med en digital zoom. I tillegg er telefonen utstyrt med en egen auto smile-funksjon som sørger for at bildet blir tatt først når alle som skal være med smiler og en rekke andre kreative funksjoner.

Imponerende skjerm

Den 6.2" store skjermen i Full HD er den største skjermen på en moto og gir deg en unik fullskjermsopplevelse perfekt for video, spill, bilder og din daglige kommunikasjon.

Moto G7 Plus

Batteri og lading

På kun 15 minutter får du 12 timers batteritid, og en fullading gir et batteri som varer hele dagen.

Moto G7 Plus

Ytelse

Qualcomm Snapdragon 636 octa-core prosessoren er hele 50% raskere enn tidligere.

Moto G7 Plus

Vannavstøtende

Det vannavstøtende designet beskytter mot søl, svette og lett regn.

Moto G7

Moto G7 Play

Moto G7 Play er en racer, og hele 110% raskere enn tidligere. Den er laget for å yte maksimalt uansett hva du gjør og er dermed perfekt for deg som elsker å spille, se film og pushe grensene. Den store skjermen med de klare fargene gjør telefonen til en perfekt underholdningsmaskin og det langvarige batteriet lar deg holde på så lenge du orker, og enda litt til.

Moto G7

Moto G7 Power

Timesvis med batteritid betyr timesvis med underholdning, og med Moto G7 Power får du begge deler. Tenk deg et batteri som varer i opptil 3 dager, og som samtidig kan gi deg ekstra timer på kun minutter – akkurat dette får du med G7 Power. Batteriet er nemlig på hele 5000 mAh, og dermed overlegent i bransjen. I tillegg får du den utrolige ytelsen, den fantastiske skjermen og et ubeklagelig kamera, slik som på de andre Moto G7-telefonene.

Les mer om Elkjøps produkter: