Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Monster Hunter: World - Welcome to the new world

Monster Hunter: World er siste tilskuddet i den kritikerroste RPG-serien, og ønsker deg velkommen til The New World. Legg ut på en utrolig reise gjennom nyoppdagede kontinenter på jakt etter skremmende, men fascinerende monstre. Løs oppdrag alene eller med opptil tre jegere i et online drop-in multiplayer system som samler verdens Monster Hunters for første gang.
Welcome to the New World

Welcome to the new World

I Monster Hunter: World vil du som jeger legge ut på spennende ekspedisjoner, kjempe mot monstre og styrke dine jegerkunnskaper og utvikling. Stjel utstyr fra falne jegere og bruk dette til å oppgradere egen utstyrspakke eller rustning, mens du beveger deg rundt I et levende økosystem.

Landskapet og det skiftende miljøet vil spille en stor rolle for deg som jeger, da det kan brukes strategisk til din fordel. Du må kombinere oppfinnsomhet med teknikk for å overleve, slik at du til slutt kan bli den optimale Monster Hunter!

Oppdag, kjemp og overlev

Overlev i the New World

I rollen som jeger vil du få oppgaver som involverer oppdagelsesekspedisjoner i det nye kontinentet The New World. Her vil du oppdage mer av det mystiske landet og du vil måtte bruke omgivelsene og det ville livet rundt deg til egen fordel. Du kan for eksempel få monstre til å sloss mot hverandre, slik at du får lurt hovedbyttet frem. Men pass på - monstrene kan være farlige.

Jag og bli en monstermester

Jag og bli en monstermester

Det finnes en rekke ulike monstre i den nye verdenen. Kjemp mot monstrene og samle utstyr fra de du har overvunnet. Pass på å velge det riktige utstyret, slik at du kan fokusere på motstanderens svakheter og få en fordel. Som jeger kan du med en dynamisk mekanisme ”ri” på monstrene og gi fra deg mer nøyaktige slag.

Spillere og monstre kan raskt og enkelt bevege seg fra et område til et annet, samtidig som gameplayet dynamisk skifter fra natt til dag.

Utforsk alene eller i grupper

Alene eller i grupper

Verden i Monster Hunter star klar til å utforske og du kan gjør det alene eller med andre. Spill med opptil 3 andre jegere online med drop-in/drop-out.

Når kampene bliver for voldsomme til å klare alene kan du få assistanse ved å bruke et SOS til potensielle teammedlemmer som kan hjelpe deg.