Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Kvinne ligger på seng med en telefon

Mindre stress med våre mobiltelefontjenester

Har du problemer med telefonen din? Ingen grunn til bekymring. Vi har en rekke smarte mobiltjenester som kan hjelpe deg, og i denne artikkelen får du oversikt over dem.

Mobiltelefoner spiller en viktig rolle i våre daglige liv. Vi streamer, surfer, sender snapper, lytter, kommuniserer og planlegger. Selv om en mobil er praktisk og god å ha, kan den også forårsake stress.

”Heldigvis byr vi på en rekke mobiltjenester som kan løse alle typer problemer som kan oppstå”, sier André Omdahl, Head of Operations i Elkjøp Norge.

Kvinne sitter på en sofa med en telefon

Problemfri oppstart

Tjenesten Klargøring av mobil hjelper deg med å komme i gang med din nye mobiltelefon og få den tilpasset deg og dine behov. Du vil også få et 90-dagers abonnement på Elkjøp Cloud, noe som gir deg sikker lagring og ubegrenset med lagringsplass.

”Vi kan hjelpe med mye, blant annet å klargjøre telefonen din og sikre at du kan motta og sende e-poster. Vi kan også hjelpe deg med å overføre alle dine kontakter, bilder, videoer, samt annet innhold, fra din gamle telefon til din nye”, sier Omdahl.

Les vår guide: Hvordan bytte telefon uten å miste innhold?

For ubegrenset support, vennligst vurder vår supportavtale. ”I hele avtaleperioden vil du få ekslusiv tilgang til et team med tekniske eksperter. De vil raskt og effektivt gi deg den hjelpen du trenger”, forteller Omdahl.”I tillegg vil du få ubegrenset med lagringsplass i Elkjøp Cloud, samt hjelp til å installere antivirusprogrammet McAfee LiveSafe. Vi kan også installere et VPN-program slik at du kan surfe anonymt og sikkert på nett.”

Kvinne plukker ødelagt telefon opp fra bakken

Reparasjon og forsikring av telefonen

Med våre forsikringsprodukt vil du være dekket i tilfelle noe skulle skje med mobilen din. Vår forsikring tar høyde for vanlige skader som vannskader, knuste skjermer, og til og med tyveri.

”Hvis du har en knust skjerm, kan vi fikse det med en gang. I slike tilfeller vil vi enten erstatte skjermen med en ny, eller, hvis nødvendig, hjelpe deg med å få en ny telefon”, sier Omdahl.

”Hvis det er noe i veien med mobiltelefonen din, kan du levere den til nærmeste butikk. Supportteamet i butikken kan ha mulighet til å hjelpe deg med en gang etter å ha gjort en rask statusvurdering. Og hvis ikke, vil vi sende telefonen til et autorisert verksted.”

Mann med mobiltelefon i hånden og et sky-ikon over telefonen

Skylagringstjeneste

Uansett hvor mange bilder, videoer, dokumenter eller musikkfiler du har på telefonen din, vil en skylagringstjeneste som Elkjøp Cloud alltid være en smart løsning.

Med Elkjøp Cloud får du ubegrenset med lagringsplass til innholdet på telefonen din. Dermed vil du ha en trygg plass å oppbevare dine mest kjære minner, samt få enkel tilgang til dem fra hvilken som helst enhet. Elkjøp Cloud er tilgjengelig både for Android- og iOS-enheter.

"Med et abonnement på Family Cloud vil du også kunne dele innholdet ditt med familien”, sier Omdahl.

Person som skrur og mekker på en mobiltelefon

Vi er alltid tilgjengelige

Vi har et salgs- og supportteam som er klare for å hjelpe deg når du måtte trenge det.

" De som jobber i våre supportavdelinger er spesielt trent for oppgaven og har både kunnskap og interesse for teknologi ", forteller Omdahl.

Teamet kan hjelpe deg med alt fra reparasjoner til tekniske problemer. De kan også gi deg råd om hvordan du kan bruke mobiltelefonen din på mer sikkert og smart vis – uavhengig av alder eller teknisk kunnskap.

"Ingen spørsmål er for dumme", forsikrer Omdahl.

Hvis du har et abonnement på en av våre supportavtaler, kan du enkelt komme i kontakt med vår supportavdeling ved å besøke en av våre butikker, samt ringe eller chatte med oss. Vi er tilgjengelige mandager til lørdager – alltid klare for å gjøre vårt ytterste for løse dine utfordringer.