Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Lag smakfull mat med Elkjøp

Lag smakfull mat med Elkjøp

Kjøkkenet er selve hjertet i hjemmet. Det er her man starter dagen og det er her man tilbringer de beste øyeblikkene. Men et kjøkken er ikke et kjøkken uten det rette utstyret. Man trenger kjeler og panner, blendere og kaffemaskiner. Kanskje tenker; Hva skal jeg med en Slowjuicer eller Sous Vice? Trenger jeg egentlig en nutriblender? Kan jeg bruke en kjøkkenmaskin til annet enn brødbaking? Saken er den at det finnes uendelig mange ting til kjøkkenet som gjør hverdagen enklere. Få mer tid med familien og en sunnere livsstil på en enkel og inspirerende måte.

Sunnhet er viktig

Vi vet alle sammen at det er viktig å spise sunt og variert. Men en ting er å vite det, en annen ting er å gjøre det. Man har lange dager på jobb og det kan være vanskelig å finne motivasjon og inspirasjon til å lage sunn og næringsrik mat.

Men det behøver ikke være så vanskelig å spise sunt. Med de rette redskapene på kjøkkenet er det faktisk ganske lett å lage sunn mat.

5 om dagen

Det anbefales at man får i seg 500 gram frukt og grønt daglig, men for mange kan dette være vanskelig. Heldigvis finner det snarveier slik at man kan nå de 5 i løpet av en dag.

Start for eksempel dagen med en smakfull smoothie eller juice. Eller skift den vanlige pastaen ut med pasta laget av squash eller brokkoli. Du kan også skifte noe av det hakkede oksekjøttet man bruker med revet gulerot. På denne måten får du enkelt i deg 5 om dagen samtidig som du kutter ned på det ellers så voksende kjøttforbruket.

Kun fantasien setter grenser

Det rette kjøkkenutstyret kan brukes til mye mer enn hva man kanskje tror. En blender kan fint være en superhelt på kjøkkenet. Og den lager ikke nødvendigvis ikke bare deilige smoothies men også supper og sauser. Visste du at du kan få en nutriblender som er så kraftig at den kan brukes til å lage deilige kakedeiger?

Mye er gjort med en god kjøkkenmaskin. Elt, pisk, blend, press, hakk og mye mer. Med det rette kjøkkenutstyret kan du gjøre nesten alt.

Få med alle de gode næringsstoffene

Hvorfor bruke gode råvarer når de mister alle næringsstoffene før man spiser dem? Slow cooking med for eksempel en Crock Pot bevarer næringsinnholdet i maten. Med slow cooking er det lettere å bruke ferske råvarer og lage sunn mat fra bunnen.

En annen måte å bevare næringsstoffene er ved å bruke en Sous Vide, da vakuumpakker man matvarene og koker dem på en lav temperatur. Ved å vakuumpakke kjøttet innen man kjøler det ned forhindrer man dannelse av bakterier og holdbarheten forlenges.

SMEG
Kenwood
Sage
Bosch
Electrolux
KitchenAid

Flere nyheter og trender:

Sist oppdatert: 03.01.2019 13:22:04