Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Marshall multiroom-høyttalere

Marshall multiroom-høyttalere

Marshalls trådløse multiroomsystem leverer enestående lyd til hele hjemmet ditt, og du kan lytte til den samme sangen overalt eller velge individuelle låter i hvert rom. Du kobler til høyttalerne via innebygd Chromecast, Spotify Connect, Airplay eller Bluetooth.
Marshall sorte høyttalere
Marshall Acton høyttaler

Marshall Acton

Acton er kanskje kompakt, men lyden er intet mindre enn storslått. Den gir en velbalansert, kraftig lydopplevelse, samtidig som den passer inn på de minste hyllene, noe som gjør den perfekt for små rom.

Marshall Stanmore

Stanmore er den mest allsidige høyttaleren i Marshall-serien og passer perfekt for alle rom, store eller små. Stanmore leverer løftet om høyytelseslyd, som er synonymt med Marshall-navnet. Den produserer ren og presis lyd, selv på de høyeste nivåene, takket være de avanserte komponentene på innsiden av denne musikkmaskinen.

Marshall Woburn

Den største høyttaleren fra Marshall, Woburn, gir robust lyd og har et utseende som gjør den til et perfekt midtpunkt for selv det største rommet eller de mest kresne ørene. Woburn treffer høye diskanter rent, håndterer lav bass med letthet og har et klart, livaktig mellomområde. Dual 5,25" basshøyttalere kombinert med en styrke på totalt 110 watt har dundrende effekt på sansene dine, mens den klassiske Marshall-designen holder oppmerksomheten.

 Marshall Acton
Marshall Stanmore

Sist oppdatert: 11.01.2018 08:38:48