Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Super Mario Bros. 35th Anniversary

Super Mario Bros. 35th Anniversary

Mario har kommet en lang vei siden han hoppet på sin første Goomba i 1-1-verdenen i det originale Super Mario Bros. Nå, 35 år etter sin originale debut i Japan, tar han veien til enda flere spill på Nintendo Switch!

Super Mario Bros. 35th Anniversary:

Ingen produkter er tilgjenglig

Mario Kart Live: Home Circuit - Luigi Set (Switch)
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
  
 
Mario Kart Live: Home Circuit - Mario Set (Switch)
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
  
 
Super Mario 3D All-Stars (Switch)
På nettlager (100+)  
215210
599
 
 
På nettlager (100+)  
  
 
Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros. spillkonsoll
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
  • Spillkonsoll og klokke
  • Inkluderer tre spill
  • 35 ting å oppdage
  
 
Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars

I denne samlingen finner du optimaliserte versjoner av Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. I tillegg til en høyere oppløsning har alle spillene fått en overhaling som sikrer bedre flyt når de endelig tar turen over til Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars inkluderer også en musikkavspiller slik at du kan spille all den episke musikken fra de tre klassiske spillene, selv med skjermen avskrudd!

Screenshots fra Super Mario 3D All-Stars
Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart har aldri vært mer på hjemmebane enn med Mario Kart Live: Home Circuit! Opplev alt det morsomme fra Mario Kart-spillene på ekte i det du konkurrerer med fysiske racingbiler! I dette spillet overføres gleden og spillmekanikken fra Mario Kart-serien ut på stuegulvet. Ved å bruke en Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite kan du kjøre om kapp med fysiske karts på gulvet samtidig som du styrer og spiller via Nintendo Switch. De fysiske bilene responderer på gjenstander i spillet, om du plukker opp en sopp kan du kjøre raskere og blir du truffet av et skjell så stopper bilen. Du kan selvfølgelig også designe dine helt egen baner. Her er det kun fantasien som setter grenser! Race mot Koopalinger i Grand Prix-modusen for å låse opp nye skins for banen eller kostymer for Mario og Luigi. Spillet støtter opptil fire spillere lokalt og kommer i to versjoner, Mario eller Luigi.

Screenshots fra Mario Kart Live: Home Circuit
Game & Watch: Super Mario Bros

Game & Watch: Super Mario Bros.

Denne lille konsollen hører garantert hjemme i enhver spillsamling! Inspirert av de klassiske Game & Watch-systemene fra 80-tallet kan du igjen oppleve formfaktoren som startet håndholdt gaming! Game & Watch: Super Mario Bros. inkluderer både det klassiske Super Mario Bros.-spillet fra NES, så vel som Super Mario Bros.: The Lost Levels (kjent i Japan som Super Mario Bros. 2), samt en spesialversjon av spillet Ball med en Mario-makeover. I tillegg til å fungere som en liten spillkonsoll, fungerer den selvfølgelig også som en klokke!

Screenshots fra Game & Watch: Super Mario Bros

Les også: