Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Gitarer fra Maestro by Gibson

Maestro by Gibson er gitarer av god kvalitet som samtidig er enkle å spille på. Hos Elkjøp kan du kjøpe akustiske gitarer i både små og store størrelser i tillegg til elektrisk gitar – alle kommer de med Gibsons patenterte, klassiske design.
 Akustisk gitar i helstørrelse
 akustisk gitar i helstørrelse
 Liten akustisk gitar

Nå kan du kjøpe din første ordentlige gitar på Elkjøp og velge en gitar som passer best til dine forutsetninger. Gitarene fra Maestro by Gibson er designet for å gjøre det enklere for nybegynner å komme i gang. Alt er gjennomtenkt - fra den grepvennlige gitarhalsen til strenger som krever mindre trykk og gjør spillingen smidigere.

 Les Paul elgitar

Les Paul elektrisk gitar

Elgitaren kommer med en solid trekropp, myk gitarhals i lønnetre og en humbucker pickup. Det klassiske, patenterte designet fra Gibson har blitt elsket av musikkhistoriens største stjerner helt siden 1952. Den elektriske gitaren kommer med inkludert 5W forsterker, stropper, kabler, instruksjons-DVD og alt du trenger for å sette i gang.

 Les Paul elgitar
 Akustisk gitar - Maestro by Gibson

Fullstor akustisk gitar

Maestro by Gibsons 104 centimeter lange fullvoksne akustiske gitar er basert på det klassiske designet ”Dreadnought” fra 1916. Halsen er av lønnetre, kroppens overside er i laminert grantre og under- og kantsidene er laget av kauritre. Gitaren kommer med stropper, ekstra strenger og instruksjons-DVD.

 Akustisk gitar - Maestro by Gibson
 Liten akustisk gitar fra Maestro by Gibson

Akustisk minigitar 

Denne akustiske minigitaren på 76 centimeter har kropp laget av svartlind med laminert overside og hals av lønnetre. Den leverer stor lyd til tross av sin kompakte størrelse. Gitaren kommer med bag, ekstra strenger og instruksjons-DVD.

 Liten akustisk gitar fra Maestro by Gibson
1 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Klassisk design med enkel cutaway
  • 5W forsterker og tilbehør medfølger
  • For begynnere
Les mer om Maestro by Gibson fullstørrelses elektrisk gitar (sort)
899
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Gitar med runde skuldre i 3/4 størrelse
  • 6 stålstrenger
  • Mini gitarveske medfølger
Les mer om Maestro by Gibson 30" mini akustisk gitar (brun)

Sist oppdatert: 12.10.2017 12:45:43