Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Utvalgte artikler om lyd på Elkjøp.no

Lyd er ikke bare lyd. Lyden skal oppleves på forskjellige måter. Dersom du er på utkikk etter bedre lyd til TV-en, ønsker en høyttaler du kan ta med deg overalt, eller om du kun leter etter et par nye hodetelefoner så trenger du ikke lete lenger - Elkjøp har lyd for ethvert behov og preferanser.
Bærbare og trådløse høyttalere

Bærbare og trådløse høyttalere

Dersom du vil unngå synlige ledninger fra høyttalerne eller om du ønsker å kunne ta med høyttalerne på farten så er en trådløs høyttaler noe for deg. En slik høyttaler gir deg frihet til å høre musikk akkurat hvor du ønsker - når det passer deg. Mange av høyttalerne har batterier med opptil 10 timer batterilevetid så du ikke trenger å bekymre deg over dårlig stemning fordi musikken slutter å spille. Se vårt store utvalg av bærbare og trådløse høyttalere.

Lydplanke og hjemmekino

Lydplanke og hjemmekino

Hvem kunne vel ikke tenkt seg å få en hjemmekinoopplevelse? Gode høyttalere sørger for en komplett underholdningsopplevelse. Med et hjemmekinosystem får du kvalitetslyd med et mangfold av lydeffekter når du ser film, konserter eller spiller spill. Dersom du har begrenset plass er en lydplanke et godt alternativ hvis du ønsker å forbedre TV-lyden. Lydplanken kommer med surround-teknologi som er plassert i en lang høyttaler som enkelt plasseres under TV-en. Med en lydplanke opplever du lyd i høy kvalitet uten å måtte investere i store anlegg og ha ledninger gjennom hele stuen. Se vårt store utvalg av lydplanker og hjemmekinosystemer her eller les mer om lydplanke og hjemmekino her:

Hodetelefoner

Hodetelefoner

Finnes det noe bedre enn å lytte til musikk på farten, eller å lukke verden ute og begrave deg i en god spilleliste eller lydbok? Dersom du skal bruke hodetelefoner til gaming eller løpeturen så har Elkjøp et stort utvalg av hodetelefoner som passer nettopp deg og ditt behov. I tillegg har vi hodetelefoner med støydemping. Praktisk dersom du ønsker fullstendig stillhet på flyturen. Se vårt store utvalg av hodetelefoner eller les mer her:

Radio

Radio

En radio er ikke bare en radio lenger. I tillegg til vanlige radioer som har DAB og FM finnes det nå også internettradioer. En internettradio gir deg tilgang til alle de radiostasjonene som finnes på nettet. Du kan enkelt utforske nye radiostasjoner fra eksempelvis England eller USA. Les mer om radioer eller se vårt utvalg av radioer her: