Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Dame med baby i et rent hjem

Rens luften for støv og pollen

Pollensesongen kan være en prøvelse for mange. Noen år begynner den særdeles tidlig – og varer ditto lenge, og store deler av befolkningen nyser seg gjennom både løvsprett og spirende gress. Å holde hjemmet totalt pollenfritt er dessverre nærmest umulig, men vi har både rengjøringsprodukter, luftrensere og avfuktere som gjør jobben mye enklere for deg!
Luftrenser fra Dyson

Rens luften inne

For mange innebærer våren nysing, kløende øyne og slapphet. Selv om mange pollenallergikere forsøker å holde seg innendørs forsvinner ikke alltid symptomene likevel. Luften inne forurenses av partikler som vi drar mer oss inn utenfra. Dessuten kommer pollen og støv gjennom åpne vinduer og ventiler. Visse tider av døgnet kan luften i huset bli mer forurenset av pollen og støv enn luften ute.

For å få bedre inneluft kan man bruke en avfukter og en luftrenser. Avfukteren fjerner luftfuktighet og reduserer risikoen for soppvekst og råte, mens luftfukteren renser luften for bakterier, virus og pollen. Luftrenseren kan plasseres i det rommet du befinner deg mest, slik som på soverommet og vil bidra til færre allergiproblemer om natten.

Les mer om hvordan du kan forbedre luftkvaliteten i hjemmet her.

Braava Jet 240

Rent hjem gir bedre luft

Renhold er også viktig for å unngå pollen innendørs, og derfor er det viktig å støvsuge nøye og ofte. En god støvsuger vil sørge for at mesteparten av støvet forsvinner, og en tørr mikrofiberklut er alt du trenger for støvfrie gulv, mens en mopp er noe som bør spares til spesielle tilfeller.

Les mer om hvordan en trådløs støvsuger kan redde dagen her.

Et annet ypperlig alternativ for å holde gulvene rene, uten å bruke for mye vann er Kärchers gulvvasker. Den fungerer som en gulvvasker og en støvsuger og etterlater gulvene rene og støvfrie.

Ønsker du heller å overlate jobben til noen andre bør du møte roboten som vasker gulv det med glede. Robotvaskeren Braava Jet sørger for plettfrie gulv slik at du ikke slipper å bekymre deg for hverken flekker eller støv. Alt du trenger å fylle vanntanken og starte maskinen.

Les mer om Elkjøps produkter: