OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Logitech Spotlight - klikk deg til suksess

Logitech Spotlight er ikke bare en presentasjonskontroll, men en kontroll som bringer med seg en helt ny standard til dine presentasjoner. Ta kontroll over innholdet og ta tryggheten i hånden.
 Logitech Spotlight

En fjernkontroll - mange muligheter

Om man er uerfaren eller erfaren, holder store eller små presentasjoner og har langt eller kort fartstid spiller sjeldent stor rolle. Følelsen er det samme, og man vil alltid finne et snev av nerver før man setter i gang en presentasjon. Det finnes mange grep for å roe nervene, men sjeldent har løsningen vært så enkel og allsidig som nå. Logitechs Spotlight er nemlig det ferskeste innen presentasjonsfjernkontroller og fremstår som avansert teknologi pakket inn i stilig design

Spotlight gir deg en mengde muligheter i tillegg til det å kunne bla seg enkelt igjennom presentasjoner. Det avanserte pekesystemet vil enkelt la deg fokusere på områder ved å forstørre og utheve områdene man peker på. Du kan også bruke Spotlight til å styre videoer, åpne lenker og få en jevnere fremgang i presentasjonen. Er du en av de som alltid går litt over tiden vil du kunne nyte godt av at Spotlight vil minne deg på når det er på tide å avslutte.

 Logitech Spotlight

Nyt spotlighten

Uansett hvilken platform du bruker og hvilket program du beveger deg innen vil Spotlight guide deg suksessfullt fra start til slutt. Den enkle tilkoblingen via USB eller Bluetooth vil også gjøre det enklere å komme raskt i gang, slik at man ikke mister unødvendig med tid på forberedelser.

Er du av typen som snakker med stor innlevelse og bevegelser rundt i hele rommet er det også en fordel om fjernkontrollen henger med deg. Med Spotlight kan du bevege deg så langt som 30 meter og allikevel ha full kontroll. Det er også deilig å kunne tenke på at tomt batteri er noe man aldri trenger å bekymre seg over, da kun ett minutts lading gir hele tre timer med presentasjon og at 1 time gir en fulladet kontroll som kan vare i månedsvis.

Gjør deg klar til din neste presentasjon, ta med deg din nye fjernkontroll og nyt ditt eget Spotlight.

1 290
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 28.06.2018  
  • Marker og forstørr
  • Timer med påminnelse
  • Opptil 30 m rekkevidde
Les mer om Logitech Spotlight presentasjonsfjernkontroll (skifer)
1 290
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
  • Marker og forstørr
  • Timer med påminnelse
  • Opptil 30 m rekkevidde
Les mer om Logitech Spotlight presentasjonsfjernkontroll (gull)

Sist oppdatert: 08.03.2017 14:59:48