Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S med total kontroll

Logitech MX Anywhere 2S og MX Master 2S er fremtidens trådløse mus. Gjør hverdagen enklere ved å kontrollere flere PC-er samtidig, og flytt filer fra en enhet til en annen. Du vil dessuten få stor glede av fantastisk kontroll og lang batteritid.
MX Master 2S

MX Master 2S - ultimat presisjonsmus

For superbrukeren vil MX Master 2S være den ultimate presisjonsmusen. Musen er utstyrt med Logitechs FLOW-teknologi, slik at du kan arbeide og flytte dokumenter fra en enhet til en annen og styre opptil tre enheter samtidig. MX Master 2S sitt rullehjul gjør det enkelt å scrolle gjennom lengre dokumenter og vil automatisk bytte mellom klikk-til-klikk og lynrask rulling. Det oppladbare batteriet sørger for opptil 2 måneders normal bruk, og musen lades opp lynraskt – på bare 3 minutter har du nok batteri til en hel dag.

MX Anywhere 2S

MX Anywhere 2S - avansert for superbrukeren

Logitech MX Anywhere 2S er den mest avanserte trådløse musen, og derfor perfekt for superbrukeren. Logitech FLOW lar deg kontrollere flere PC-er samtidig og flytte filer fra en enhet til en annen. Superrask rulling gjør det enkelt å bla seg gjennom lange dokumenter. Med fullt batteri vil MX Anywhere 2S vare i over to måneder, og tre minutters lading gir deg en hel dags bruk. Jobb hvor som helst med høypresisjons sporing og ha full kontroll uansett hvor du er

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Supportavtale for datamaskin

Supportavtale for datamaskin

Få en problemfri PC-hverdag med våre KNOWHOW-tjenester. Med en supportavtale installerer vi PC-en på samme måte som ved klargjøring. I tillegg får du ubegrenset support i hele avtaleperioden.

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 06.07.2017 15:24:49