OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Dolby Vision
LG Super UHD TV

LG Super UHD TV

Med en oppløsning som er fire ganger så høy som en full HD-tv og med støtte for Multi HDR og nanocelle-teknologi som revolusjonerer tv-tittingen din, setter LGs Super UHD-TV med 4K-oppløsning en ny standard i tv-verden.

 Perfekte farger

SUPER UHD TV med Nano Cell™-teknologi

Den banebrytende Nano Cell-teknologien forbedrer det allerede enestående bildet til LGs 4K IPS-paneler ved å absorbere uønskede toner og lys. Opplev rene farger selv en ved bred betraktningsvinkel, og med minst mulige refleksjoner.

 Nano-farger

En milliard fyldige farger – Farger som imponerer

Med over en milliard ulike farger får du en oppslukende bildeopplevelse. Få tilgang til en enestående fargebredde som dekker de mest intense fargene.

Brede innsynsvinkler

Det er på tide å endre tv-vaner

Nå er det slutt på å klemme alle sammen inn på den beste plassen foran tv-en. Med LG SUPER UHD-TV kan alle oppleve enestående farger og kontrast – også fra sidene. Dermed får alle i sofaen en perfekt seeropplevelse.

webOS 3.5, enkelt og morsomt å bruke

Med Magic Remote og en forbedret webOS 3.5-startmeny får du tilgang til en verden av uendelige mengder premiuminnhold fra de mest populære underholdningsleverandørene.

webOS 3.5
 Dolby Vision

Active HDR med Dolby Vision, for alle HDR-format

LG SUPER UHD TV støtter premium HDR-innhold mastret av Dolby Vision™ og er også kompatibel med HDR10 og HLG. LGs aktive HDR-teknologi optimerer HDR-bildet scene for scene slik at du kan glede deg over en ekte og virkelighetstro seeropplevelse.

 Kraftig lyd fra harman/kardon

Kraftig lyd fra harman/kardon®

LGs innebygde høyttalersystem er utformet i samarbeid med lydeksperter hos harman/kardon®, og er deretter justert for å gi en ren og kraftig lyd med komplett rekkevidde.

Sist oppdatert: 30.11.2017 13:14:02