Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

LG G6 – storskjerm i miniformat

Få den hos Elkjøp, som en av få steder i Norge

Med en skjerm på hele 5,7” FullVision har LG tatt sin LG G6 til et nivå. Telefonen vil gi deg en fullendt skjermopplevelse pakket inn i et moderne metaldesign. Skjermen har Quad HD+ oppløsning og støtter Dolby Vision som gir en utrolig visuell opplevelse. Den vann- og støvresistente LG G6 er dessuten utstyrt med et vidvinkelkamera på både front og baksiden

Et sømløst design med mye å se på

Den store 5,7” FullVisionTM skjermen er en skjønnhet pakket inn i et kompakt metalldesign som vil ligge komfortabelt i hånden.

Du vil bli overrasket over hva den utrolige IPS Quad HD+-skjermen har å tilby. Uansett om det er snaps, spill, video eller surfing vil opplevelsen bli komplett.

LG G6 gir deg en 18:9 visning på skjermen og bildekvaliteten er så utrolig at man skulle tro man satt foran en storskjerm.

LG G6 - Et sømløst design med mye å se på
LG G6 - Opplev visuelt innhold på farten

Opplev visuelt innhold på farten

LG G6 støtter både Dolby Vision og HDR10, som betyr at innholdet oppleves akkurat slik det var ment å skulle oppleves.

Dolby Vision-innhold kan sees i hele fire forskjellige moduser, som alle er optimert for at du skal få den optimale opplevelsen.

Et inkluderende kamera

LG G6 har et utrolig Dual-hovedkamera med 13 megapiksler og vidvinkel.. LG G6 vil helt uten problemer la deg veksle fra normal modus til vidvinkelkameraet slik at du kan ta bilder av det du ser og ikke bare et utsnitt.

Frontkameraet har 5 megapiksler og er i likhet med hovedkameraet også et vidvinkelkamera, slik at hele vennegjengen får være med på bildet.

Om du er fan av Instagram-bilder er LG G6 perfekt for dette da den kommer med 4 kvadratiske kamerainnstillinger.

LG G6 - Et inkluderende kamera
LG G6 -Takler litt av alt

Takler litt av alt

Med hverdagens små og store utfordringer kan det være smart å være litt forberedt. LG G6 er laget for å tåle de uforutsette hendelsene og er både vann- og støvresistent. (IP68 klassifisering).

LG G6 er dessuten sikret mot støt slik at du ikke trenger å bekymre deg over at telefonen skal få et slag eller to. Dermed er LG G6 perfekt for deg som vil ut på små og store eventyr uten å bekymre deg over telefonen.

LG G6

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

Sist oppdatert: 30.03.2017 13:15:24