Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Få et mer behagelig inneklima med riktig klimaprodukt

Inneklimaet vi oppholder oss i er med på å påvirke hverdagen i stor grad, enten det er for varmt, for tørt, for fuktig eller fylt med forurensing og allergener.

Vifter og aircondition

Sommeren er endelig her og temperaturen stiger. Vi har en rekke produkter som hjelper deg med å oppnå en mer behagelig innetemperatur, enten du foretrekker vifte, aircondition eller ønsker å investere i en varmepumpe med kjølefunksjon. En vifte er den enkleste, og rimeligste, måten å kjøle ned omgivelsene. Vi har vifter i forskjellige størrelser og med ulik effekt. Alt fra enkle bordmodeller til mer avanserte gulvmodeller med timer og fjernkontroll. De fleste kan dreies og tiltes slik at den kalde luften spres rundt i rommet.

Hvis du ønsker å kjøle ned større flater enn en vifte dekker vil vi anbefale å investere i en portabel aircondition. Våre modeller passer rom opptil 45 kvadratmeter, men størrelsen gjør at de enkelt kan flyttes mellom ulike rom. Du kan velge mellom ulike viftehastigheter ettersom hvor varmt rommet er og fjernkontrollen gjør det enkelt å styre enheten fra sofaen eller senga.

Gjør hjemmet mer hygienisk med en luftrenser

En luftrenser suger til seg støv og skitt, som du ikke vil ha i luften du puster i. Den er topp for allergikere, men også for deg som er opptatt av et sunt innemiljø. Om du røyker, eller bor i byen der eksos kommer inn gjennom vinduet, vil en luftrenser hjelpe deg å holde luften inne frisk og fin.

Unngå fuktskader med en avfukter

En avfukter brukes til å trekke fuktighet ut av rommet. Kjellere og vaskerom er eksempler på steder i boligen som har en tendens til å bli fuktige. Synes du at klærne dine tørker for sakte, vil en avfukter kunne bidra til at de tørker raskere. Fukt kan i tillegg gjøre store skader på huset og føre til mugg.


Riktig klimaprodukt gir økt velvære

Luftfukter motvirker tørt inneklima

Er du plaget med tørt hår og sprukken hud? Mange opplever ulike plager som ofte er relatert til tørt inneklima. Med en luftfukter kan du redusere disse plagene. En luftfukter produserer damp som absorberes inn i luften og tilfører dermed fuktighet til hud, hår, planter og møbler. Dampen har helserelaterte fordeler og fører til økt velvære. I tillegg til dette kan en luftfukter gjøre det enklere å spare strøm. Høyere luftfuktighet føles varmere enn samme temperatur i tørr luft. Du kan derfor senke temperaturen et par grader dersom du tilsetter noe ekstra fuktighet.

Anbefalt avkjøling

Anbefalt avkjøling

Oppnå behagelig innetemperatur på varme sommerdager Se mer ...

Rent inneklima

Rent inneklima

Luftrenser, luftfukter og avfukter gir bedre inneklima Se mer ...

Velg varmepumpe

Velg varmepumpe

En langsiktig løsning for oppvarming og avkjøling Se mer ...

Airfree luftrenser

Airfree luftrenser

Unngå helserelaterte plager med Airfree Se mer ...

Luftfukter fra Wilfa

Luftfukter fra Wilfa

Gjør noe med det tørre inneklimaet Se mer ...

Beurer luftvasker

Beurer luftvasker

Luktfukter og luftrenser i samme enhet Se mer ...

Sist oppdatert: 12.06.2014 14:16:56