Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Hva mener vi med «kjøkken for alle livets sider»?

Det å vise folk at vi bryr oss og hører på dem, er kanskje det viktigste vi gjør. For at vi sammen skal finne de beste løsningene til ditt nye Epoq-kjøkken, må vi spørre og grave. Det er viktig å ta hensyn til folks behov og livsstil.

Størrelsen på kjøkkenet, og ikke minst hva du bruker det til, har mye å si for hvordan det kan se ut. Design og funksjonalitet er nødt til å gå hånd i hånd og hos Epoq kan du få begge deler!


En familie i Shaker Natural Oak -kjøkken

Kjøkkenet følger livets gang

Å kunne visualisere hverdagen og sette seg inn i andres livssituasjoner, er en egen kunst. Et eksempel er barnefamilier i tidsklemma. En god kjøkkenløsning kan gjøre det enklere for hele familien å være sammen.
Vi ser at grensen mellom rom er i ferd med å viskes ut, og at det blir stadig mer populært å gå for åpne løsninger mellom kjøkken og stue – uansett boligtype. For å få en mer sosial løsning kan man sette inn en kjøkkenøy med barkrakker. En slik løsning skaper en sosial arena som er tilrettelagt for alle typer aktiviteter.

En kvinne i Trend Envy kjøkken

Et puslespil

Et kjøkken er alltid et puslespill. Hva er det som mangler? Hva kan man få plass til?

Epoq har derfor bygget seg opp en omfattende portefølje av puslespillbrikker som er tilpasset alt fra store, landlige hus fra 70-tallet, til byleiligheter på 20 kvadratmeter. Dette kommer blant annet til syne i skapbreddene våre – modulene strekker seg fra 120 cm, helt ned til 15 cm. Det betyr færre foringer og mer oppbevaringsplass, noe alle har bruk for!

Hvorfor velge Epoq?


  • Epoq er en av de mest tilgjengelige kjøkkenspesialistene i landet med mer enn 100 butikker
  • Leverer helt hjem til deg (gjelder fastlandet, om annet er tilfelle hør med din lokale Elkjøp-selger
  • Kjøkken designet for bruk - vi har et bredt utvalg av funksjonelle løsninger tilpasset kjøkkenlivet
  • Et stort utvalg av stiler, farger og materialer gjør det mulig å velge både front, benkeplate og oppvaskkum etter eget ønske
  • 25-års funksjonsgaranti: fordi vi vet at kjøkkenet er det rommet i boligen som blir utsatt for mest slitasje
  • Profesjonelle kjøkkenkonsulenter som vil guide deg gjennom hele prosessen: book en tegnetime her

Velg din stil og se vårt store utvalg:

Epoq Heritage Light Grey -kjøkken

Kjøkken til hytta - dette må du tenke på

Fjell, sjø, land og strand – vi har butikker i hele landet! Velg om du vil tegne kjøkkenet til hytta di der du bor eller i den lokale Elkjøp-butikken nær din hytte. Les mer om alt du trenger å vite før du begynner på veien mot et nytt hyttekjøkken!
Landlig kjøkken fra Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du landlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Oppussing er i vinden som aldri før, og det finnes uendelig mange muligheter når det kommer til valg av farger, stiltyper og materialer til ditt nye kjøkken. Vi hjelper deg å velge riktig stil til kjøkkenet.
Epoq Trend Blue Grey

Fronter

Vi har et stort utvalg av fronter i ulike utførelser og farger. Alle våre fronter kan brukes til både kjøkken og vaskerom.

Velg ditt budsjett:

Epoq Integra Steel Grey -kjøkken

Slik pusser du opp kjøkkenet for mindre enn 30.000 kroner

Om du er fornuftig i valget av materialer kan du spare tusenvis av kroner, og små detaljer kan utgjøre en stor forskjell i budsjettet. Her finner du eksempelkjøkkener for under 30 000 NOK.
Epoq Black Ash kjøkken

Lekre løsninger til et middels budsjett

Å pusse opp kjøkkenet trenger ikke å være en krevende og dyr prosess. Uansett om du har et klart kjøkken i tankene, eller om du trenger tips og inspirasjon er vi her for å hjelpe deg. Her finner du tips til et kjøkken med et middels budsjett.
Epoq Steel Grey -kjøkken

Slik pusser du opp kjøkkenet for 70.000 +

Små detaljer har mye å si for kjøkkenets funksjonalitet. Invester i smarte løsninger og hvitevarer med den nyeste teknologien. Vi har samlet noen priseksempler på kjøkkener som koster over 70 0000 NOK.

Gi detaljene oppmerksomhet, det er innsiden som teller:

Evoline Square80 stikkontakt

Funskjosnelle løsninger

Vi har et stort utvalg av funksjonelle løsninger til kjøkken og vaskerom. De fleste løsningene kommer i en rekke forskjellige materialer og farger, og vi har også alternativer når det kommer til prisklasser.
Epoq Steel Grey -kjøkken

Elegante og funksjonelle stikkontakter til kjøkkenet

Godt design ligger ofte i detaljene, og plasseringen av stikkontakter er en viktig del av planleggingen av både kjøkken og vaskerom. Skreddersy kjøkkenet ditt med stikkontakter som sitter akkurat der du trenger de og sørg for at de matcher med resten.
Epoq Black Ash kjøkken

Smart kjøkkeninnredning

Innredningen avgjør hvor funksjonelt kjøkkenet blir. Epoq har en rekke smarte kjøkkenløsninger som gir deg mye skapplass og skuffer som ikke skuffer når det kommer til design og brukervennlighet.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: