Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Derfor er han kjendisenes favoritt

Krøller, fall eller stritt – slik styler Jan Thomas kjendisnorge og mannen i gata.

Slik styler Jan Thomas kjendis-Norge

Kontaktlisten min røper jeg aldri! sier Jan Thomas, og er akkurat så hemmelighetsfull som man kan forvente av en stylist som har jobbet med noen av Norges og verdens mest profilerte kjendiser. Han har gjort røde løpere til sitt utstillingsvindu, og føler seg privilegert som har jobbet med stjerner som Sharon Stone, Scarlett Johansson og Madonna.

Les mer om hvordan du enkelt kan bli klar for fest her.

Derfor er han kjendisenes favoritt
Derfor er han kjendisenes favoritt

Rockestjerner

Men kjendisstylisten har føttene solid plantet på jorden.

For meg handler styling om å se mennesket, og om det er en kjendis eller mannen i gata utgjør ingen forskjell for meg. Enkelt forklart er styling å bringe frem det beste hos kunden, og jeg har fagkunnskap til å se mulighetene som hver person bærer.

En annen grunn til at stylisten tror at kjendisene kommer til ham, er fordi de føler seg trygge.

e vet at jeg kan identifisere meg med rollen deres, og at jeg er litt unorsk. Til tross for at initialene mine er Jan T (les: jante), finner du ikke snev av janteloven i studioet mitt. Her behandler jeg alle som rockestjerner, forsikrer han.

Ikke supermennesker

Det er viktig å huske på at kjendiskvinner har akkurat de samme utfordringene som vanlige kvinner. De får fett hår, har søvnløse netter og må pusse bort dårlig ånde om morgenen. Den eneste forskjellen er at de har et tydeligere image å underbygge, og derfor er mer bevisste på utseende, forteller Jan Thomas.

Men arbeidsmetodene er de samme, enten kunden har en kjent signatur eller ikke.

Å style noen handler om å tydeliggjøre hvem den personen er på innsiden. Vi er ute etter å skape en look som matcher identiteten, så derfor er det helt utenkelig å begynne å jobbe med et hår, make-up eller en garderobe uten å slå av en prat med kunden. En viktig del av jobben min er å lytte, og i tillegg fange opp signalene kunden sender, forklarer Jan Thomas.

Slik får du sunnere hår.

Derfor er han kjendisenes favoritt
Derfor er han kjendisenes favoritt

Styling for selvtilliten

Han fnyser når han kritiseres for bare å jobbe med det overfladiske.

For meg er det aldri overfladisk å få noen til å føle seg som en vakrere utgave av seg selv. Og det er ikke slik at man nødvendigvis trenger å pynte seg for andre. Jeg ser effekten en god styling har når kunden går ut av studioet med rettere rygg og et smil om munnen. Om det er en kjendis eller en vanlig kvinne spiller ingen rolle, for begge tør å ta litt større plass når de går ut herfra, og når det skjer vet jeg at jeg har gjort jobben min, sier han.

Les om Jan Thomas' beste styling-tips her.

Se hele vårt utvalg av stylingprodukter fra Jan Thomas her.

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 23.08.2016 15:37:33