Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Philips Juicer

Lag smakfull juice med en Philips juicer for en sunnere hverdag

Å få i seg nok frukt og grønt kan være en utfordring. Kanskje liker man ikke smaken av grønnsaker, kanskje har man ikke tid eller lyst til å lage det. Med en juicer fra Philips gjør man hverdagen både enklere og sunnere. Et glass med juice vil gi deg massevis av vitaminer, mineraler og fibre, slik at du får mer energi og overskudd. Du vil dessuten ha full kontroll over alt juicen inneholder, og kan alltid nyte den ferskeste juicen som finnes.
Philips Juicer

Rask og enkelt med en juicer med sentrifuge

Om du har lyst till å lage juice i større mengder er en juicer med sentrifuge midt i blinken for deg. Med en motor på 1000 Watt vil nemlig prosessen gå som en lek og du vil stå klar med juice til hele familien på null-komma-niks. En juicer med sentrifuge er perfekt for harde grønnsaker, som kål og gulrot. Et perfekt produkt for helgefrokosten så vel som hagefest og turer i parken.


Philips Juicer

Fiberrik og smakfull med en slowjuicer

Ønsker du å lage en juice som er konsentrert, glatt og full av fiber vil en slowjuicer være et perfekt valg for deg. Med en slowjuicer vil nemlig fruktsaften vris og presses lagsomt ut av ingrediensene. Dette er perfekt om du ønsker å presse myke frukter eller bladgrønnsaker. Slowjuicerens motor er på 100-200 W og den er derfor svært stillegående, så kanskje du kan overraske din kjære med en ferskpresset juice til frokost?

Gi barna grønnsaksdilla

Barn flest er ikke veldig fan av grønnsaker, og valget mellom pannekaker og brokkoli er for de fleste veldig enkelt. Som forelder er du ikke alene om blomkålen ligger igjen på barnas tallerken – selv etter å ha brukt alle triksene i den berømte boken. Men hva med å prøve deg på en fargerik, smakfull og spennende juice der kun fantasien setter grenser? Sjeldent har nok barna vært mer interessert i rødbeter, grønnkål og ingefær som når de serveres som fargerike herligheter.

Sist oppdatert: 20.04.2017 10:38:38