OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

JUICE

Bli kjent med Juice-familien! Mini, Portable og Time leverer lekker lyd og bærbar fleksibilitet i en fargerik design. Velg modellen som passer deg og din hverdag best.
Juice radio
Juice Garden - tåler vær og vind

Juice Garden - tåler vær og vind

DAB+/FM-radioen Garden er en modell du enkelt kan bære med deg overalt samtidig som den har hele 15 timers batterilevetid. Den er sprut- og strøvsikker og tåler derfor all slags vær og vind. Selv om Garden er en radio kan den også brukes som Bluetooth-høyttaler. Koble til dine NFC-kompatible enheter, eksempelvis smarttelefon ved å legge enhetene inntil hverandre. Høyttaleren kan selv brukes som powerbank, noe som er praktisk dersom din mobil begynner å få dårlig batteri på turen. Du håndterer enkelt radioens innstillinger via den krystallklare OLED-skjermen.

Juice GO! - bærbar radio i lommeformat

Juice GO! - Bærbar radio i lommeformat

Juice Go! er en liten DAB+/FM-radio som er omtrent like stor som et kredittkort. Den er sprut- og støvsikker noe som gjør at den kan tas med overalt. Perfekt å ta med på reisen, gåturen eller i parken med avslappende radioprat i bakgrunnen. I tillegg har Juice Go! et innebygd, oppladbart batteri som sammen med de medfølgende hodetelefonene lar deg stenge verden ute i flere timer. En krystallklar OLED-skjerm lar deg enkelt navigere i menyen, og du får selv muligheter til å forhåndsinstallere opptil 8 stasjoner, 4 DAB- og 4 FM-stasjoner. Dette betyr at du enkelt kan lagre og finne frem til dine favorittstasjoner.

Juice Mini - det kompakte valget

Juice Mini - det kompakte valget

Den lille og kompakte DAB+/FM radioen Juice Mini er det perfekte tilbehøret til hjemmet ditt. Takket være sin bærbare design og utbyttbare batterier kan du ta den med deg overalt. Med 20 forhåndsinstallerte radiostasjoner får du tilgang til din favorittstasjon når som helst. Med AUX-inngangen kan du enkelt koble til andre musikkilder og bruke radioen som en høyttaler når du vil lytte til din favorittmusikk enten det er fra Spotify eller ditt musikkbibliotek. Du kan også koble til hodetelefoner om andre rundt deg trenger ro eller om du vil koble ut alene med musikken din.

Juice Portable - ta den med deg overalt

Juice Portable - ta den med deg overalt

Juice Portable er pakket med funksjoner og gir deg alt du ønsker. Lytt til DAB+/FM-radio eller koble til din musikkenhet via AUX eller Bluetooth. Enhetene kan kobles til høyttaleren direkte via NFC (Near Field Communication). Det oppladbare batteriet gir brukstid på opptil 30 timer, noe som gjør Juice Portable perfekt å ta med på lengre reiser. Takket være den unike ”lock”-knappen kan du deaktivere alle knappefunksjoner - perfekt når du reiser med din Juice-radio eller ønsker å forhindre at barna bytter kanaler eller justerer volumet. En annen praktisk funksjon er muligheten til å bruke et innebygd batteri for å lade din smarttelefon eller nettbrett via USB. Juice Portable er en kraftfull bærbar høyttaler som ikke bare leverer god lyd, men ser også bra ut!

Juice Time - din beste venn om morgenen

Juice Time - din beste venn om morgenen

Det er på tide å stå opp! Juice Time er laget med en flott vekke-funksjon som gjør at du hver morgen kan våkne til din favoritt-radiostasjon. Du kan stille inn to separate alarmer for deg og din partner eller slumre bort noen minutter i senga. Med 10 forhåndsinnstilte radiostasjoner er det enkelt å velge radiostasjon og via AUX kan du koble til dine enheter eller lytte til dine egne spillelister. Med USB-grensesnittet kan du koble til din mobiltelefon og våkne til en fulloppladd enhet. Du kan plassere radioen hvor du ønsker i hjemmet ettersom den har en slank og plassbesparende design. Få en god start på dagen hver dag med Juice Time!

Sist oppdatert: 23.05.2018 12:26:13