Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Få festfrisyren - sommerens stylingtips med Jan Thomas

Det er en fantastisk sesong vi nå går inn i, der hele Skandinavia våkner til liv. Det blomstrer rundt oss, og man blomstrer litt ekstra selv. Garderoben blir mer fargerik og man eksperimenterer gjerne med klær, sminke og ikke minst hår. Gjør deg klar for park, festival og sene sommerkvelder med Jan Thomas.

Sommerlig og stilrent

Sommeren er tid for å være ute, og vi Skandinavere elsker å befinne oss i parken, på stranden eller på kafe. Sommeren er også tid for festivaler, og de største festivalene er en god kilde for inspirasjon og trender, se bare på Coachella-festivalen som er som en rød løper å regne for kjendisene. Og når det gjelder rød løper er det en mann som vet hva han snakker om. Jan Thomas har fulgt stjernene nøye, både på MTV-utdeling og MET-galla. Og er det en ting som går igjen så er det kombinasjonen av rådyre designerkjoler og smykker i kombinasjon med enkle, stilrene frisyrer.

Men selv om stylingen er enkel er det viktig at ikke håret ser slitt ut. Husk at bak en bra styling ligger det god pleie og en sunn pleie- og stylinggarderobe. La gaten bli din røde løper og skinn med stylingprodukter fra Jan Thomas.

Jan Thomas

Naturlig bevegelse med rettetangen

I den første stylingen er det brukt en rettetang for å skape en naturlig bevegelse. Denne frisyren er inspirert av alltid like kule Gigi Hadid for Tommy Hilfiger. Hemmeligheten bak denne frisyren er å starte inne ved basen for så å svinge håret utover og stoppe før man kommer til tuppene. Det er også viktig at man begynner å separere håret med fingrene mens bølgen fortsatt er varm. Da sørger du for at den slipper litt og gir et mer tilfeldig uttrykk. Denne frisyren er allerede sett mye på rød løper og catwalks, og vil gjøre seg like godt på for eksempel sommerfesten som i Hollywood.

Sensuelt og lekent med krølltang

I denne frisyren er det brukt krøllstav uten klype for å skape det tilfeldige, lette resultatet. Man tar enkelt større seksjoner av hår som man surrer rundt tangen. Frisyren er inspirert av Victoria Secret, og fremstår som både sexy og sensuell samtidig som den er ung og leken - akkurat slik som vi er vant til å se englene. Det viktigste å huske på ved denne frisyren er å beskytte håret med en varmebeskyttende spray før man starter, og avslutte med en shine spray for å gi håret perfekt glans. En frisyre som garantert vil skinne om kapp med sommersolen og vinne enhver venninnekveld.

Sommerlige bølger med bølgetangen

Den siste frisyren er som de andre frisyrene høyst aktuelle denne sesongen og blitt observert blant superstjerner som Britney Spears, Madonna og Beyoncé. For å få denne frisyren bruker man Deep Wave-tangen fra Jan Thomas. Ved å bruke tykke deler med hår får du akkurat de myke bølgene vi er ute etter og ikke den typiske krepp-frisyren som mange frykter. Som verktøy er dessuten Deep Wave perfekt til en oppsats eller flette hvor man ønsker å tilføre håret struktur. Noe som kan være en særlig fordel for nordisk hår som ofte oppleves litt tynt.
 

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 19.05.2017 14:33:48