Slik kan falske e-post og tekstmeldinger lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Jan Thomas

Få festfrisyren - vårlige stylingtips med Jan Thomas

Det er vår i luften og hår og hud kan endelig blomstre opp igjen etter en tid med mørke og kulde. Det er på tide å lufte styling-garderoben og forberede frisyren for fest, moro, varme og lysere kvelder. Uansett om du skal i bryllup, på 17. mai fest eller bare samles i parken, få de beste stylingtipsene fra Jan Thomas hos Elkjøp.

Revolusjonerende hårtrender

Direkte fra moteukene i Paris og Milano bobler Jan Thomas nærmest over av inspirasjon og glede. For det er en revolusjonerende hårmote som venter oss. Der det tidligere har vært tydelig styling som har vært det store, er det nå trendy med mer tilfeldige og ustylede frisyrer til både hverdags og fest. 

Dette betyr at man må tenke annerledes når det gjelder bruken av varmeverktøy. Jan Thomas og jentene fra Jan Thomas Studio viser deg hvordan du enkelt kan få en hverdagslig og glamorøs frisyre. 

Jan Thomas

Naturlig bevegelse med rettetangen

I den første stylingen er det brukt en rettetang for å skape en naturlig bevegelse. Denne frisyren er inspirert av alltid like kule Gigi Hadid for Tommy Hilfiger. Hemmeligheten bak denne frisyren er å starte inne ved basen for så å svinge håret utover og stoppe før man kommer til tuppene. Det er også viktig at man begynner å separere håret med fingrene mens bølgen fortsatt er varm. Da sørger du for at den slipper litt og gir et mer tilfeldig uttrykk. Denne frisyren er allerede sett mye på rød løper og catwalks, og vil gjøre seg like godt på for eksempel 17. mai frokosten som i Hollywood.

Sensuelt og lekent med krølltang

I denne frisyren er det brukt krøllstav uten klype for å skape det tilfeldige, lette resultatet. Man tar enkelt større seksjoner av hår som man surrer rundt tangen. Frisyren er inspirert av Victoria Secret, og fremstår som både sexy og sensuell samtidig som den er ung og leken - akkurat slik som vi er vant til å se englene. Det viktigste å huske på ved denne frisyren er å beskytte håret med en varmebeskyttende spray før man starter, og avslutte med en shine spray for å gi håret perfekt glans. En frisyre som garantert vil skinne om kapp med vårsolen og vinne enhver venninnekveld.

Vårlige bølger med bølgetangen

Den siste frisyren er som de andre frisyrene høyst aktuelle denne sesongen og blitt observert blant superstjerner som Britney Spears, Madonna og Beyoncé. For å få denne frisyren bruker man Deep Wave-tangen fra Jan Thomas. Ved å bruke tykke deler med hår får du akkurat de myke bølgene vi er ute etter og ikke den typiske krepp-frisyren som mange frykter. Som verktøy er dessuten Deep Wave perfekt til en oppsats eller flette hvor man ønsker å tilføre håret struktur. Noe som kan være en særlig fordel for nordisk hår som ofte oppleves litt tynt.
 

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 31.03.2017 09:16:12

Merke

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler