Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Jan Thomas' beste stylingtips

Enkle triks til hverdagsfint hår. Prøv Hollywood-hestehale, fletter eller ekspress-styling.

Enkle triks til hverdagsfint hår

Hverdag betyr dårlig tid om morningen for de aller fleste. Men det er ingen grunn til å gå ut av døra med en dårlig hårdag av den grunn. Norges mest kjente stylist, Jan Thomas, synes det er nettopp på mandager vi fortjener å føle oss ekstra fine.

Hvis du starter mandagen med å føle deg flott, så får du automatisk en god start på uka. Men du trenger ikke vaske håret for at det skal se bra ut. Et fint, nordisk hår trenger er en god tørrshampoo som fjerner oljen i hodebunnen. Neste skritt er en glamorøs ”fem-minutters-hestehale”, tipser kjendistylisten.

Les mer om hvordan du får sunnere hår her.


Jan Thomas' beste stylingtips

Jan Thomas' beste stylingtips

Hollywood-hestehale

Jeg mener ikke en skitten ”jeg-gadd-ikke-vaske-håret-hestehale” som henger slapt i nakken, men en lekker hestehale som rocker. Hemmeligheten er tørrshampoo + tupering av underhåret. Det er den enkleste metoden for å skape volum når du har dårlig tid, forklarer Jan Thomas, og legger til at hvis du sprayer over røttene med en hårspray, så varer frisyren og volumet lenger.

Jan Thomas er kjendisenes favoritt. Les hvorfor her.

Men hvordan tupere?

Sørg for at du ikke tuperer overhåret som skal legges over hestehalen til slutt. Med en tuperingsbørste tuperer du små seksjoner hår av gangen, og bygger opp volum. Til slutt fester du hestehalen, og hvis du vil kan du heve glamfaktoren med et av sesongens trendy hårsmykker. Da føler du deg garantert ekstra fin, sier han.


Jan Thomas' beste stylingtips

Jan Thomas' beste stylingtips

Flott med fletter

En annen look som egner seg godt i hverdagen, er fletter.

Alt som holder håret på plass vil fungere godt som en hverdagsfrisyre. Da slipper du å tenke på håret resten av dagen, og nå er fletter hot, er tipset fra Jan Thomas.

Med litt øvelse klarer du kanskje å lage en fiskeflette på deg selv, hvis ikke kan du legge fletten til én side og la den henge pent nedover en skulder.

Det beste med et flettet hår er at det blir lettere å flette det jo skitnere det er. Tilbring ti velfortjente ekstra minutter i sengen, og dropp hårvasken. En liten dose tørrshampoo gjør jobben, og gir samtidig håret den strukturen som skal til for at fletten skal vare hele dagen, forsikrer han.

Ekspress-styling

Men noen ganger må til og med hverdagsfrisyrer være ekstra forseggjorte. Kanskje har du et viktig møte, en presentasjon eller en date rett etter jobb. Da er det fint å vite at du rekker mye på bare et kvarter.

En rask styling forutsetter at du ikke vasker håret, ettersom du da må bruke tid på å tørke det før du styler sier Jan Thomas.

Med tørrshampoo og en glansspray, som også beskytter håret mot varmen, har du et godt utgangspunkt for å skape en salongstylet look på morgenkvisten. Du velger selv om du vil lage gyngende lokker med en krølltang, myke bølger med en bølgetang eller et slett hår med en rettetang.

Uansett så bør du føle deg fin, understreker stylisten, og minner om at det er flest hverdager, og at du fortjener å stråle hver eneste dag.

Skal du på fest? Så lett blir du klar.
Jan Thomas' beste stylingtips

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 23.08.2016 15:40:18