Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Jabra Elite 65t - helt trådløse ørepropper

De helt trådløse in-ear hodetelefonene Jabra Elite 65t er enda bedre enn sine forgjengere. Hodetelefonene kommer med batteritid på hele 5 timer, og med det inkluderte ladeetuiet får totalt 15 timer med trådløs musikklytting eller samtaler. Hodetelefonene har enda mer stabil forbindelse takket være Bluetooth 5.0, mens 4 mikrofoner sørger for enestående lydkvalitet på samtaler.
1 790
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Helt trådløse in-ear hodetelefoner
  • 4-mikrofoners teknologi
  • 5 t batteritid
Les mer om Jabra Elite 65t helt trådløse in-ear hodetelf. (sort)
1 790
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Helt trådløse
  • 4-mikrofoners teknologi
  • 5 t batteritid
Les mer om Jabra Elite 65t helt trådløse in-ear hodetlf. (bronse)

Optimal musikk- og samtalekvalitet

Jabra Elite 65t er konstruert for å gi deg best mulig samtale- og musikkvalitet – helt fri for ledninger. Unik firemikrofonsteknologi sørger for effektiv støydemping under samtaler, og de avanserte 6 mm høyttalerne med Jabra HearThrough slipper inn lyd fra omgivelsene slik at du får med deg hva som skjer rundt deg. Mikrofonene jobber sammen for å filtrere ut bakgrunnsstøy og sørger for at stemmen din er i fokus under samtalen. Med ett tastetrykk kan du skifte mellom å høre musikk eller ta en samtale til bedre å høre omverdenen rundt deg.

Jabra Elite 65t med ladeetui

3. generasjons helt trådløse teknologi

Elite 65t er 3. generasjons helt trådløse hodetelefoner som bygger videre på Jabras trådløse kvalitetsteknologi. Den gir deg stabiliteten slik at du kan ringe og lytte til musikk uten å bekymre deg for brudd på forbindelsen. Du kan også skreddersy musikkopplevelsen din med den justerbare equalizeren du finner i Jabra Sound + -appen. Elite 65t har en IP55-klassifisert design, og 2 års garanti mot vann og støv. Du får opptil 5 timers batteritid på en enkelt ladning, og med det inkluderte ladeetuiet får du inntil 15 timers total musikk- og samtaletid.

Stemmestyring

I dag er måten vi kommuniserer med teknologi ikke lenger bare berøringsbasert - stemmen blir i økende grad verktøyet som gjelder. Med Elite 65t kan du koble deg til Alexa*, Siri eller Google Now, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Og med Bluetooth 5.0 kan du sømløst koble Elite 65t til smarttelefonen din.

*Avhengig av operativsystem

 Jabra Elite 65t