Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sammenlign iPad-modeller

Hvilken iPad skal jeg velge? Vi hjelper deg å finne den iPaden som passer best for deg ved å stille iPad-modellene opp mot hverandre. Slik får du et bedre overblikk over hva modellene kan. Du kan blant annet sammenlikne skjerm, 5G-forbindelse, lagringsplass og chip.

Velg iPad-modeller å sammenligne.

Produktnavn
Bilder
Finish
Hurtigvisning

Juridiske fraskrivelser

Skjerm

Liquid Retina XDR-skjermen er bare tilgjengelig på 12,9‑tommers modellen. Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9‑tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen. Skjermen på 11‑tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen. Skjermen på iPad Air (4. gen.) måler 10,86 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre.

Lagringsplass

Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil variere av ulike årsaker. En standardkonfigurasjon bruker omtrent 10 til 13 GB (inkludert iPadOS og forhånds­installerte apper), avhengig av modell og innstillinger. Forhåndsinstallerte apper bruker omtrent 4 GB. Disse kan slettes og gjenopprettes. Lagringsplassen kan bli endret avhengig av programvare­versjon, og kan variere fra enhet til enhet.

Mobilnettverk og trådløsteknologi­

Abonnement for datatrafikk kreves. 5G  og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

Tilbehør

Tilbehør selges separat, og tilgjengeligheten kan variere. Magic Keyboard er kompatibel med 11‑tommers iPad Pro (1. gen. eller nyere), 12,9‑tommers iPad Pro (3. gen. eller nyere) og iPad Air (4. gen.).