Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Vaffeldagen

Vi feirer vaffeldagen!

25. mars feirer store deler av Europa den store vaffeldagen. I Norge er dette et sikkert tegn på at vi nærmer oss våren. Benytt sjansen og inviter familie og venner på nystekte vafler med tilhørende nytraktet kaffe.

Lange tradisjoner

Vafler er et folkekjært bakverk og er populært verden over. Det finnes utallige preferanser når det kommer til vaffeltradisjoner. Noen foretrekker å nyte vaffelen med smør og brunost, andre liker syltetøy eller rømme. I Østfold er det faktisk vanlig å kombinere pølser og vafler. Uansett hvordan du foretrekker vaffelen din, finner du det perfekte vaffeljernet hos oss. 

Mulighetene er mange med et vaffeljern fra Wilfa.

599
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 1400 watt
  • Justerbar termostat
  • En alarm varsler deg når vaffelen er ferdig
Les mer om Wilfa vaffeljern WAS-623 Bell
499
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 09.05.2019  
  • Dobbelt vaffeljern
  • Justerbar termostat
  • Slippbelegg
Les mer om Åviken Elegance dobbelt vaffeljern 910

Bare kreativiteten setter grenser!

Det gir en god følelse når du kan overraske med noe godt og annerledes fra kjøkkenet. Ofte er det fantasien som setter grenser. Et vaffeljern kan brukes til så mye mer enn å lage deilige, tradisjonelle vafler. Her har du noen tips fra Wilfa på hva du kan lage med et vaffeljern, som helt sikkert skaper hverdagsglede i hjemmet.

Frokost for to

Frokost for to

Varme tomater i pita og polarbrødmed blåskimmerost og eple


Antall porsoner: 2
Tid: ca 9 minutter

1 pitabrød
1 tomat
1/2 hakket rødløk
1/2 fedd hakket hvitløk
1/2 ts balsamico
1 ts pesto
1 ts olivenolje
1 grovt polarbrød
1/2 grønt eple i skiver
2 – 3 ss blåskimmerost (helst helt kald)
1 ss rosiner
1 reddik eller 1/4 stang stangselleri

Napoleonshjerte

Napoleonshjerte

Antall porsoner: 1

(men det er nok ingredienser hvis du vil lage 2)

Tid: ca 25 minutter

1 butterdeig-plate
1 pakke rom-/ eller vaniljepudding pulver
3 dl melk
4 plater gelatin
1 dl melis
1/2 eggehvite

Del butterdeig-platen i to like store deler.
Stek dem i hvert sitt “hjerte” under press i 3 minutter på medium styrke.
Lag “kremen”. Følg bruksanvisningen på
pakken, men bruk bare 3 dl melk. Rør inn
de 4 gelatinplatene. Avkjøl. Rør om av og
til mens det avkjøles. Bland melis og eggehvite til en tykk glasur.
Legg så mye krem du orker på den ene butterdeig-platen, og legg den andre
platen på toppen. Bre over glasuren.

Tex-Mex

Tex-Mex

Antall porsoner: 1
Tid: ca 9 minutter 


Har du tacomiddag en dag, og får en
del rester? Hvorfor ikke spise en texmex
frokost/lunsj dagen etter?

Du trenger:

1 tortillalefse eller to skiver brød
3 – 5 ss tacorester pr. lefse

Bland alle restene (maiskorn, kjøttdeig,
kyllingkjøtt, løk, salsa, revet ost, jalapenos,rømme osv)
i en bolle. Du kan til og medknuse noen tortillachips og blande inn.

Fyll alt i en tortillalefse og rull den sammen.

Stekes på medium styrke i 4 minutter.