Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Illustrasjon med en mann og en kvinne, samt innlogging og sikkerhet

ID-Beskyttelse: Trygghet for hele familien

Har du opplevd identitetstyveri i familien eller blant venner og bekjente? Da vet du hvor ubehagelig det kan oppleves. Les mer om hvordan du beskytter deg mot ID-tyveri her og hvordan det fungerer.
Dame med to barn som sitter med et nettbrett

Hvorfor behøver jeg ID-beskyttelse?

Visste du at identitetstyveri er den typen kriminalitet som øker mest? Bare i 2019 ble hele 500 000 tilfeller politianmeldt i Norden.

ID-Beskyttelse er en proaktiv tjeneste som bruker den nyeste teknologien fra Eyeonid, og vil gi deg en advarsel allerede før skaden skjer. Den vil også oppdage om kredittkortdetaljer og bilder finnes tilgjengelig. Om du opplever ID-tyveri vil dessuten ID-Beskyttelse hjelpe deg både under og etter et eventuelt angrep. Det kan i isåfall handle om alt fra krenking og stjålne bilder til misbruk av kredittkort eller hacking av private kontoer i sosiale medier. Internett er en nødvendighet, men samtidig en risiko. Derfor er det viktig å ligge et steg foran og beskytte både deg og familien best mulig.

Slik fungerer ID-beskyttelse:

En illustrasjon av en PC

1. Proaktiv beskyttelse

ID-Beskyttelse er en proaktiv tjeneste som forebygger ID-tyveri og andre angrep på nett. Gjennom sikkerhetsportalen registreres oppgavene du vil overvåke, så gjøres en umiddelbar kontroll av sikkerheten. Du får dessuten tips og råd om hvordan du skal bruke internett og håndtere daglige gjøremål så trygt som mulig. Det er vanlig at man er uvitende om at man deler informasjon på sider, blant annet ved bruk av sosiale medier, shopping eller booking av ferie. Lekkasjer og hacking kan dessverre skje i alle typer bedrifter, og gjennom å hele tiden lete etter muligheter for lekkasjer vil man derfor kunne advare umiddelbart om dette skulle skje, slik at du kan gjøre ditt for å hindre spredning.

En illustrasjon av en mobiltelefon

2. Støtte ved ID-tyveri

Om du utsettes for ID-tyveri vil vi bidra med rådgivning via telefon eller e-post slik at vi kan løse problemet så raskt som mulig. Det kan handle om å få sperret betalingskort, ta tilbake kontrollen over en konto eller få hjelp til å kontakte politi eller skole. Vi hjelper også til med å fjerne uønsket materiale som legges opp på nett, og har direktekontakt med store selskaper som Google, Facebook og Instagram. Dermed kan vi raskt hjelpe til med å rydde opp og få fjernet uønskede bilder, videoer og annet materiale.

To barn med et nettbrett

3. Forsikring mot bedrageri

Har det gått så langt at du behøver juridisk hjelp vil vår forsikring dekke kostnadene. Vi vil også hjelpe til med feilaktige fakturaer, krav eller betalingsanmerkninger som gjelder varer bestilt av andre i ditt navn.

Eyeonid logo

Andre fordeler med ID-Beskyttelse


ID-Beskyttelse bruker den siste teknologien fra Eyeonid som allerede i 2015 utviklet en teknikk for digital ID-beskyttelse. Deres avanserte systemer overvåker internett, også den delen som kalles det mørke internett. Dermed vil det enkelt kunne oppdage personlig innhold, samt identifisere innlegg som inneholder krenkende eller hatefulle kommentarer rettet mot deg - og samtidig klassifisere alvorsgraden.

Med ID-Beskyttelse kan du holde styr på hele familiens mailadresser, bank- og kredittkort, personnummer, passnummer og mobilnummer. Totalt kan du beskytte hele 30 ulike kontoer.

ID-Beskyttelsen oppfyller GDPR og er på samme måte som bankene sertifisert til å håndtere kredittkortdetaljer via PCI-DSS. All informasjon er dessuten kryptert etter høyeste sikkerhetsstandard.

Prøv en måned gratis

Registrer deg innen 14 dager så mottar du en velkomstmail for å aktivere ID-Beskyttelse. I en måned kan du bruke ID-Beskyttelse og legge til og overvåke dine oppgaver helt kostnadsfritt. I løpet av denne perioden inngår ikke forsikring og du må aktivt avslutte kontoen for å avslutte tjenesten. Om du velger å beholde kontoen din utover testperioden går det over i et månedsabonnement og forsikringen aktiveres. Tjenesten kan avsluttes når som helst, og har 1 måneds oppsigelsestid. Forsikringsbevis og fakturaer sendes ut via e-post når du går over til abonnement.

Vilkår og fakturaer sendes via mail til kunden.

Produkter kommer snart

Les også: