Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

ice.net hos elkjøp

ice.net


Helt siden ICE lanserte mobiltelefoni i juni 2015 har de jobbet med å bygge Norges tredje mobilnett. Et smartere og annerledes mobilnett hvor optimal kombinasjon av nyskapende teknologi, dekning, hastighet og kapasitet gjør det mulig for de å tilby deg som kunde nye og innovative løsninger.

ICE.NET + TELIA

ICE har allerede tatt i bruk egen ice.net dekning i de største byene i Norge og fortsetter utbyggingen i året som kommer. Målet er 80% populasjonsdekning innen 2018. I områder hvor de ikke har egen dekning vil de fortsette å tilby kundene dekning i Telia sitt nettverk slik de gjør i dag. Telia vant tidligere i år tek.no sin store dekningstest. Du kan dermed være trygg på at du som ice.net kunde har Norges beste dekning, med både tilgang til Telia og ice.nets egen dekning.


ALLE ABONNEMENTINKLUDERER:


Data Rollover!

Data du har igjen ved månedsskifte, fra ordinær datamengde eller ved kjøp av ekstra datapakke, blir automatisk overført til neste måned.

Inkludert bruk i EU

Ring internt i EU/EØS og hjem til Norge, send SMS, MMS og bruk inkludert mobildata uten ekstra kostnad i EU og EØS.

Ingen overfakturering

Bruker du opp inkludert datamengde, setter de ned hastigheten på tjenesten, i stedet for å overfakturere for hver ekstra megabyte du bruker. Forutsigbart og trygt.

Ingen avtaletid!

Alle ICE abonnement gir deg full frihet til å bytte til et større eller mindre abonnement etter ditt behov, akkurat når du ønsker det.

Fri Fart

ICE gir fri fart til alle, uansett type abonnement!


ice.net får du kjøpt i alle våre Elkjøp-butikker. Finn din nærmeste butikk her:

ice.net