Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Huawei MediaPad M5

Huawei MediaPad M5 nettbrett

MediaPad M5 fra Huawei er brukervennlig teknologi i en luksuriøs innpakning. Med M5 får du et nettbrett i kvalitetsdesign, kombinert med en høyoppløst skjerm, rask ytelse og et intelligent operativsystem med den nyeste Android 8-opplevelsen. Finnes i LTE- og WiFi-utgave.
4 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • 10,8" 2K IPS-skjerm
  • Android 8.0 Oreo, EMUI 8.0
  • Fire Harman-Kardon-justerte høyttalere
Les mer om Huawei MediaPad M5 10,8" nettbrett 64 GB 4G (grå)
4 495
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 10,8" 2K IPS-skjerm
  • Android 8.0 Oreo, eMUI 8.0
  • Fire Harman-Kardon-justerte høyttalere
Les mer om Huawei MediaPad M5 10,8" nettbrett 64 GB WiFi (grå)
Huawei M5 gir deg kraftig og vakker teknologi

Intelligent eleganse

MediaPad M5 har en aluminiumsutførelse med avrundede kanter og en skjerm med bøyd kantglass. Nettbrettet er lekkert å se på, og ligger godt i hånden, samtidig som designet skjuler rikelig med kraft. Det utsøkte designet kombineres med ytelse i toppklasse og det intelligente operativsystemet Android 8.

Huawei M5 - Underholdningsmaskinen

Her for å underholde

MediaPad M5 er din perfekte følgesvenn inn i underholdningsverdenen, enten du bruker den til spill, strømming av film, eller for å lytte til musikk. Grafikkortet gir deg gode spillmuligheter, og de fire høyttalerne er utviklet i samarbeid med Harman/Kardon, for å gi deg en enda bedre opplevelse. M5 er en utmerket underholdningsmaskin både for barn og vokse. Nettbrettet er lett, og enkelt å ta med seg overalt - for eksempel på bussen eller toget på vei til jobb eller på lengre bilturer med rastløse smårollinger i baksetet.

Jobb uansett hvor du befinner deg

En professionell partner

...og ikke bekymre deg, du kan holde produktivitetsnivået oppe også. Huawei MediaPad M5 har rask og lett tilgjengelig tilkobling for tastatur. Med tilbehørstastatur og innebygget skrivebordmodus har du alltid et mobilt kontor med deg, slik at du kan få jobben gjort uansett hvor du befinner deg. M5 gjør det enkelt å veksle mellom jobb og fritid.

En skjerm for filmentusiaster

Visuelt slående

M5 er utrustet med en 2K-skjerm med høy lysstyrke, som gir deg fantastiske forutsetninger for å se på film eller bilder. Et unikt EyeCare-belegg sørger også for å filtrere bort blått lys, og tilpasser seg lysforholdene i omgivelsene dine - det hele for å gjøre det mer behagelig for øynene dine å bruke nettbrettet. Dette gjelder særlig når du leser eller surfer på nettet i svakt lys.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

MediaPad M5 - et nettbrett utenom det vanlige