Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Huawei T3

Huawei T3 10 - Elegant og kraftig underholdningsmaskin

Huawei T3 10 er ikke bare elegant å se på, nettbrettet har en fantastisk skjerm som vil imponere, langvarig batteri og mengder av underholdningsmuligheter. Med operativsystem fra Android vil nettbrettet gjøre hverdagen både enklere og morsommere.
 Huawei T3

Elegant design, storslagen skjerm

Huaweis T3 10 er først og fremst fantastisk å se på og har et design som blir hverdagens prikk over i’en. Se og oppdag en verden med vibrante farger på den 9.6» store skjermen og føl ekte Huawei-kvalitet mellom hendene.

For synets skyld

Uansett når på døgnet du velger å bruke T3 vil det spesielle lyset fra skjermen gi en perfekt skjermopplevelse, som samtidig tar vare på synet ditt. Det spesielle lyset vil også sørge for at søvnmønsteret ditt ikke forstyrres og at du gir øynene den hvilen de trenger.

 Huawei T3

Langvarig glede

Ta med deg Huawei T3, uansett hvor du skal. Det langvarige batteriet sørger for at du alltid har det du trenger tilgjengelig og at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for strøm. Ut på reise? Ferie? Jobb? Eller kanskje bare i parken? Huawei T3 vil uansett bli ditt nye favoritt-reisefølge. Huawei T3 er utstyrt med operativsystemet EMUI 5.1, som er designet for enkel og intuitiv bruk. Med operativsystemet Android 7.0 vil T3 gjøre hverdagen enklere. Nettbretter er dessuten perfekt for familiens små og store medlemmer med praktisk foreldrestyring som gjør det lettere for deg å kontrollere barnas hverdag på nettbrettet.

Sist oppdatert: 11.07.2018 14:01:25