Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Huawei P40 og P40 Pro

Uttrykk deg selv med 50 MP Ultra Vision Leica-kameraet. Revolusjoner din opplevelse av hastighet og kraft med den banebrytende Kirikn 990 5G-prosessoren. Oppgrader din visuelle underholdning og ergonomiske komfort ved hjelp av den innovative designen. Utforsk øyeblikket og fremtiden med Huawei P40 og P40 Pro.

Skjerm og design – skapt for harmoni

Sammen med en høy oppgraderingsfrekvens, er Quad-Curve Overflow OLED-skjermen skapt for å sikre deg full innlevelse i det som skjer på skjermen. Rammen rundt mobilen og de beskyttende hjørnene gir en følelse av harmoni for øynene og ikke minst for hånden.

Kameraene i P40 Pro og P40

 Huawei P40 og P40 Pro

Utforsk verden og skap historier

Ultra Vision Leica-kameraet er alltid klart når du vil ta bilder eller video – både dag og natt, uansett om motivet er nærme eller langt unna. Det skjer ved at kameraene samarbeider som ett system. Dermed kan du lettere utforske livet og skape historier av det du ser og føler.

 Huawei P40 og P40 Pro

Hovedkameraet

Hovedkameraet på 50 MP redefinerer det å ta bilder med presise detaljer – uansett motiv og lysforhold. Nyt det storslåtte perspektiv på verden som hovedkameraet gir, og som er en gjengivelse av måten dine øyne ser på.

Takket være Ultra Vision-bildebrikken kan du alltid – også om natten – få med det du ønsker i bildet. Alt fanges med massevis av lys, skarpe farger og nesten uten bildestøy.

 Huawei P40

Zoom gir deg skarpere detaljer

Telefoto-kameraet gjør deg i stand til å zoome, slik at du kan komme nærmere motivet uten å bevege deg. Alt kommer tettere på og forblir i høy oppløsning, med skarpe detaljer og nøyaktige farger. Du vil fremover lett kunne se gitaren til favorittsangeren din på konsert, lese tekst på skilt som står langt unna og dokumentere gledestårene i ansiktet på en atlet på stadion. Alle disse detaljene fortjener å bli sett.

 Huawei P40 Pro

Frontkameraet

Huawei P40 og P40 Pro har begge fått et oppgradert 32 MP frontkamera med autofokus. P40 Pro har i tillegg et dybdekamera, som gjør det lettere å ta en god selfie med naturlige bokeh-effekter. Intelligent optimalisering av belysning, hudfarge og detaljer sikrer at du blir fornøyd hver eneste gang.

 Huawei P40 Pro

Kunstig intelligens får magi til å skje

AI-bevegelsesalgoritmen registrerer og gjenkjenner kroppsholdning og uttrykk. I løpet av 1,7 sekunder tar kameraet flere bevegelige bilder i 4K og anbefaler deretter de 1-3 beste bildene. La også den kunstige intelligensen fjerne forbipasserende på bildet, slik at du får en ren og støyfri bakgrunn uten photobombs.

 Huawei P40 Pro

Kameraene på for- og baksiden av P40 Pro kan ta opp video i 4K-oppløsning. Det er perfekt til vlogging og det å fange øyeblikket. Zoom inn på det som er langt unna og gled deg over høy oppløsning uansett belysning, som ved filming på nattestid eller i solnedgang. Bildestabilisatoren sørger for stødige videoer, også ved zooming. Dessuten får du både Audio Zoom, Time lapse og Super Slowmotion med 7680 fps.

Sammenlign kameraene i Huawei P40 og P40 Pro

 Kameraer på baksiden av Huawei P40

Huawei P40

Kameraer på baksiden
50 MP Ultra Vision vidvinkel-kamera
16 MP ultravidvinkel-kamera
8 MP SuperSensing Telefoto-kamera

Frontkamera
32 MP Selfie-kamera

 Kameraer på bakiden av Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Kameraer på baksiden
50 MP Ultra Vision vidvinkel-kamera
40 MP Cine ultravidvinkel-kamera
12 MP SuperSensing telefoto-kamera
3D Depth Sensing-kamera

Frontkameraer
32 MP Selfie-kamera
3D Depth Sensing-kamera

Klar for 5G

Både Huawei P40 Pro og P40 er klargjort for 5G. Dette vil gi nye opplevelser og muligheter når 5G-nettverket åpnes. De ultraraske nettverkshastighetene vil bety at du for eksempel kan nyte skarp og flytende 4K-livestream i fremtiden. Det gjør kjøpet av P40 eller P40 Pro til en fremtidssikret investering.

Lær mer: Hva er 5G?

Batteriet holder deg gående

Den innovative CPU-arkitekturen gir høy effektivitet. En AI-allokeringsmekanisme gir bedre bruk av 4200mAh-batteriet i P40 Pro og 3800mAh i P40, slik at mobilen din gir deg god ytelse og arbeidstid.

Beskyttelse for privatlivet ditt

Lås opp mobilen med ditt unike fingeravtrykk, slik at kun du får adgang. Hvis andre enn deg kikker på skjermen, registrerer frontkameraet dette og lar være å vise detaljer i dine personlige notifikasjoner. Det er intelligent beskyttelse av privatlivet ditt.

 Hey Celia

Stemmeassistenten Hey Celia

Celia er din nye personlige assistent. Den forstår dine talekommandoer og kan hjelpe deg å ringe, legge inn kalenderbegivenheter, svare på meldinger, spille av musikk eller sjekket værmeldingen. Takket være den kunstige intelligensen kan den også kjenne igjen ting rundt deg. Det kan hjelpe med å identifisere planter i naturen, oversette menyer når du er på ferie eller til å telle kalorier i maten på tallerkenen din.

 AppGallery

AppGallery – utforsk på en sikker måte

Vær oppmerksom på at Huawei P40 og P40 Pro ikke har Google Mobile Services (GMS) installert. Istedenfor har den AppGallery, Huaweis egen offisielle appbutikk. Du kan bruke AppGallery til å lete etter, laste ned, håndtere og dele mobilapper. AppGallery inkluderer en grundig undersøkelsesmekanisme som garanterer at alle apper er trygge å laste ned og bruke. Alle tenkelige apper, både nyttige og gøyale, kan lastes ned i AppGallery.

Lær mer her: Hva er AppGallery?

Les også: