Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Huawei P10

Huawei P10 og P10 Plus - bildeskjønn perfeksjon

Huaweis nye flaggskip, P10 og P10 Plus tar teknologien ett skritt videre og overgår det man forventer av en smarttelefon. Telefonen er utstyrt med 2. generasjons Leica-kamera, effektiv lading og markedets raskeste prosessor. Det stilige og slanke designet vil sammen med den imponerende programvaren gjøre Huawei P10 og P10 Plus til en mobil som imponerer - igjen og igjen.
Huawei P10

Huawei P10 og P10 Plus - bildeskjønn perfeksjon

Huawei’s nye flaggskip, P10 og P10 Plus tar teknologien ett skritt videre og overgår det man forventer av en smarttelefon. Telefonen er utstyrt med 2. generasjons Leica-kamera, effektiv lading og markedets raskeste prosessor. Det stilige og slanke designet vil sammen med den imponerende programvaren gjøre Huawei P10 og P10 Plus til en mobil som imponerer - igjen og igjen.
Huawei P10 og P10 Plus

Ta bilder som tar pusten fra deg

Huawei P10 og P10 Plus vil imponere alle typer fotografer. De to telefonene er utstyrt med andre generasjons Leica kamera med 2x hybrid zoom og optisk bildestabilisering. Dette vil sammen bidra til at du ikke bare kan ta bilder i alle slags omgivelser men at du får et imponerende resultat uansett motiv.

 Huawei P10 og P10 Plus

Design som imponerer

Med P10 og P10 Plus imponerer Huawei igjen med et design som er både elegant og vakkert. De slanke linjene, minimalistiske detaljene og en henholdsvis 5,1ʺ og 5.5ʺ stor skjerm vil gjøre Huawei-opplevelsen komplett. Telefonen er også utstyrt med en fingeravtrykksscanner som gjør den enkel og trygg å bruke

 Huawei P10 og P10 Plus

Langvarig ytelse

Det er ikke bare utvendig Huawei P10 og P10 Plus imponerer. På innsiden finner man nemlig Kirin 960, markedets raskeste prosessor som holder telefonens hastighet gående- selv etter et år. Telefonen er også utstyrt med forbedret batterikapasitet og smart, rask og trygg opplading.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Supportavtale for mobil

Supportavtale for mobil

Med en supportavtale fra KNOWHOW til mobil får du hjelp med oppsett av den nye telefonen din. Alt blir tilpasset dine behov. Cloud-lagring og e-post settes opp for deg, og sikkerheten på mobilen din blir ivaretatt. Skulle du ha behov for hjelp i avtaleperioden, kan vi hjelpe deg både via telefon og i varehus.

Huawei P10 og P10 Plus

Ingen produkter er tilgjenglig

 
 • 5,5" 2K-skjerm
 • Android 7.0 Nougat
 • Dual 12/20 Mp kamera
  
 
 
 • 5.5" 2K skjerm
 • Android 7.0 Nougat
 • Dual 12/20 Mpx kamera
  
 
 
 • 5,5" 2K-skjerm
 • Android 7.0 Nougat
 • Dual 12/20 Mp kamera
  
 
 
 • 5,1" Full HD-skjerm
 • Android 7.0 Nougat
 • Dual 12/20 Mp kamera
  
 

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 27.02.2017 12:16:25