Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Kvinne med Huawei P Smart Z og såpebobler

Huawei P Smart Z - med pop-up kamera

Med Huawei P Smart Z får du mye telefon for pengene. Denne lekre telefonen kommer med et stort batteri som normalt er forbeholdt dyrere modeller, samt en flott, nesten kantløs skjerm og et innovativt kameradesign med et pop-up-selfiekamera.
Huawei P Smart Z front

Design

Huawei P Smart Z er stilfull og har et unikt todelt design på baksiden som fremhever dens fine detaljer. På fremsiden har den en flott 6,59” HUAWEI Ultra FullView Display-skjerm. Denne ultrabrede skjermen har meget slanke kanter, og med det smarte pop-up-kameraet, unngår man at frontkamera tar opp verdifull skjermplass

Huawei P Smart Z front med pop-up kamera

Kamera

Som et unikt designvalg har Huawei P Smart Z et pop-up frontkamera på 16 MP som spretter opp på 1 sekund når du vil ta selfier. Når bildet er tatt, går det tilbake til sin opprinnelige posisjon. På baksiden har telefonen et dual-kamera på 16 MP + 2 MP. Med en ekstra glasslinse på kameraet absorberer 6P-objektivet mer lys for å bedre oppløsningen og kontrasten.

Huawei P Smart Z bakside

Batteri

Huawei P Smart Z kommer med et batteri på 4000 mAh, en kapasitet som ofte kun brukes i flaggskipsmodeller. Det store batteriet, i kombinasjon med den strømsparende Kirin 710F-prosessoren, øker telefonens totale energieffektivitet. Dessuten er EMUI 9-operativsystemet utstyrt med avanserte teknologier som øker tilgjengelig plass for å holde enheten i gang over lengre tid uten forsinkelser.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: