Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Huawei MatePad Pro nettbrett - kreativitet uten grenser

Med en 2K FullView touch-skjerm, effektiv Kirin 990 chipsett og Harman Kardon Audio-tunet lyd er dette lette nettbrettet perfekt til jobb og underholdning. Konsentrer deg om å være kreativ, og overlat resten til Huawei MatePad Pro. Med ekstrautstyr som M-Pencil og magnetisk tastatur kan du bare la din bærbare PC bli hjemme.
6 999
 
Sammenlign
vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 10,8" QHD-skjerm
  • EMUI 10.0.1
  • 6 GB RAM, 128 GB lagring
Les mer om Huawei MatePad Pro WiFi 128 GB nettbrett
 AppGallery

AppGallery – utforsk på en trygg måte

Du finner mange apper i Huawei AppGallery – Huaweis svar på Play Store. Du kan bruke AppGallery til å søke etter, laste ned, styre og dele mobil-apper. AppGallery har en sertifisert søkefunksjon som garanterer at alle apper er trygge å laste ned og bruke. Alle slags apper, både nyttige og morsomme, kan downloades i AppGallery.

For mer informasjon: Hva er AppGallery?

 Huawei MatePad Pro, tastatur og M-Pencil

Kjøp Huawei MatePad Pro frem til og med 31. august 2020 og få tastatur og M-Pencil (verdi kr. 2799 kr) med på kjøpet

Følg disse trinnene for å få tastaturet og M-Pencil:

  1. Gå inn på https://consumer.huawei.com/no/promo/matepad-pro/
  2. Fyll ut dine personlige opplysninger og S/N-nummeret som du finner på utsiden av esken til nettbrettet, eller på et merk nederst på nettbrettet.
  3. Last opp bilde av kvitteringen på kjøpet av telefonen.
  4. Når registreringen er fullført vil det bli sendt en bekreftelse til din e-post.

Kampanjetilbudet er gyldig 1 gang pr. nettbrett og kun i perioden 1. juni til og med 31 august. Kontakt HUAWEI kundeservice ved spørsmål på: +47 21 62 90 90.

Mer om Huawei M-Pencil

Splitter nye Huawei M-Pencil kommer med et elegant design. Den skriver naturlig som en blyant på papir – i tillegg til at den har en rekke smarte funksjoner. Om du har møte, lager en handleliste eller bare utforsker din kreativitet, holder Huawei M-Pencil seg synkronisert med tankene dine.

Huawei M-Pencil er designet i nøye utvalgte materialer slik at du skriver behagelig og smidig. Skjermen er utstyrt med 4096 punkter av trykkfølsomhet som sørger for at alle bevegelsene dine registreres når du skriver eller tegner. Blyanten henges fast på nettbrettet med magnet og lades trådløst til full kapasitet på under 1 time.

Mer om Huawei tastatur

Koble til det smarte magnetiske tastaturet, som føles som et laptop-tastatur med 1,3 mm avstand mellom tastene. Med to forskjellige vinkelinnstillinger kan du justere det etter lysforhold og sittestilling. I tillegg til å være et praktisk tastatur, beskytter det også nettbrettet ditt når det er foldet sammen. Når du åpner tastaturet aktiveres nettbrettet ditt samtidig, slik at du raskt kan komme i gang.

 Huawei MatePad Pro forside

Skjermen beskytter øynene dine

Huaweis nye nettbrett har en oppløsning på hele 2560 x 1600 (2K QHD) og en pikseltetthet på 280 ppi. Med et skjerm-til-ramme-forhold på hele 90 %, ramme på 4,9 mm og en 10,8 tommers FullView-skjerm, får du en fullgod skjermopplevelse. Det gjelder uansett om du jobber, tegner eller skal streame en god film. Alle detaljer ser levende og skarpe ut takket være DCI-P3 kinografisk fargeutvalg og 540 nits lysstyrke. Skjermen på Huawei MatePad Pro er sertifisert av TÜV Rheinland og reduserer blått lys for å beskytte øynene dine.

 Huawei MatePad Pro forside

Sofistikert og klassisk design

Huawei MatePad Pro veier kun 460 g og er designet til å være bærbar. Det usynlige antenne-designet har et elegant udseende, mens den subtile micro-curve-rammen ligger behagelig i hendene dine. Huawei MatePad Pro er både stilfull og praktisk å ha med på farten.

 Huawei MatePad Pro bakside

Revolusjonerende ytelse

Kirin 990-chipsettet gjør at Huawei MatePad Pro har en sterkt forbedret ytelse og forhøyet strømeffektivitet. Den jobber smartere med Huaweis egenutviklede NPU, som fordeler intelligent computerkraft og øker AI-ytelsen. Med Mali-G76 MC16 GPU-arkitektur, som er forbedret med GPU-Turbo-teknologi, får du en bedre opplevelse når du ser film og gamer.

 Huawei MatePad Pro forside og bakside

God lyd uansett hvor du er

Huawei MatePad Pro har en kompakt lyd med 4-kanals høyttalersystem. Med Histen 6.0 3D-stereo produserer den bemerkelsesverdig god lyd. Justert med Harman Kardon Audio kan du oppleve de akustiske detaljene, mens de fem mikrofonene leverer 360° støydemping, slik at stemmen din høres klart og tydelig.

Mann holder Huawei MatePad Pro og lader annen persons telefon

Gå aldri tom for strøm

I tillegg til å være det første Huawei-nettbrettet som støtter 15 W trådløs og opptil 7,5 W reversert trådløs lading, kan du også bruke nettbrettet til å lade andre enheter på farten. Med bare 30 minutters lading kan du bruke tabletten i ytterligere 3 timer. Det store batteriet kan enkelt gi deg strøm til 12 timer, slik at du er klar til ekstra utfordringer.

Mann sitter på bil med Huawei MatePad Pro og telefon

Huawei Share: Multiskjerm-samarbeid

Koble mobilen din sammen med nettbrettet og lag en superenhet. Telefonskjermen din blir projisert på nettbrettet som lar deg bruke en større skjerm med større frihet. Nå kan du ringe, sende melding og sjekke bildene på telefonen din fra nettbrettskjermen. Du kan også dra og slippe filer mellom de to enhetene, og redigere dem mens du chatter med venner på telefonen – med det samme tastaturet. Dette samarbeidet gjør fritiden og jobben din enklere.

Kjøp Huawei MatePad Pro

Ingen produkter er tilgjenglig

Huawei MatePad Pro WiFi 128 GB nettbrett
På nettlager (100+)  
På nettlager (100+)  
  • 10,8" QHD-skjerm
  • EMUI 10.0.1
  • 6 GB RAM, 128 GB lagring
  
 

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: