Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
MateBook X og MateBook X Pro er to imponerende bærbare PC-er

Huawei MateBook X og MateBook X Pro

Huawei MateBook X og MateBook X Pro er to storslåtte PC-er som leverer heftig kraft i en lekker innpakning. En utmerket kombinasjon av design og funksjon sørger for at PC-ene er praktiske, og med sin lange batteritid holder de tritt med deg dagen lang.

MateBook X Pro

MateBook X Pro er den ultimate PC-en for deg som har høye krav til ytelse bærbarhet og batteritid. PC-en briljerer med sin 13,9 tommer store skjerm med en oppløsning på 3000x2000 piksler, som betyr hele 260 PPI. I tillegg er skjermen touchfølsom og dekker 100 % av sRGB-fargespekteret. Inne i PC-en finner du en 8. generasjons prosessor fra Intel, og i tastaturet finner du webkameraet.

En MateBook X Pro er tingen for deg som er på utkikk etter ytelse

Best i test

TEK.no har for første gang på fire år gitt en bærbar PC 10/10 poeng. MateBook X Pro er satt sammen slik at den har alt du trenger. Den har en skjerm som dekker 91 % av den tilgjengelige plassen og et kraftig batteri som varer dagen lang. Toppmodellene har også en kraftig i7-prosessor og dedikert Nvidia MX150-grafikk.

MateBook X

Se annerledes på hverdagen

Den lette og utrolig slanke MateBook X vil få deg til å se annerledes på hverdagen. MateBook X er mindre enn et A4-ark og med sin 13" skjerm vil du ikke lenger vurdere om du skal ha PC-en med deg eller ikke, MateBook X vil bli en naturlig følgesvenn og en selvfølge i hverdagen. Kombiner jobb og fritid med sømløse overganger, MateBook X er der du er, uansett hvor og når.

Den minimale størrelsen til tross, det er mektig det som venter på innsiden. Med 7. generasjons Intel Core™ i5 prosessor vil man ha mer enn nok kraft til variert bruk, både jobb- og fritidsrelatert.

Huawei MateBook X

Kontroll til fingerspissene

Fra du skrur på Huawei MateBook X første gang vil du merke en forskjell. På-knappen fungerer nemlig også som fingeravtrykksleser, slik at du alltid er trygg på at PC-en din er sikret mot uvedkommende. Det oser design av hver eneste centimeter, og den store, klare skjermen med 2160 x 1440 oppløsning er utstyrt med Gorilla Glass som vil holde seg både klar og ripefri, uansett livsstil. Også lyden som kommer ut fra Huawei MateBook X vil ta pusten fra deg, Med Dolby Atmos Sound System vil den vekkes til live og ha en egen dybde og rikdom du ikke har sett maken til tidligere.

En PC for de litt større oppgavene

PCMark Produce - En PC for de litt større oppgavene

Hos Elkjøp mener vi at PC-en selvfølgelig skal testes før den kjøpes. Derfor har vi gjort dette med hjelp fra den uavhengige aktøren UL og verktøyet PCMark10, slik at du kan velge den riktige PC-en for deg.

Denne PC-en er i kategorien:

Produce

Det innebærer at den passer best for deg som trenger en PC for litt tyngre arbeidsoppgaver eller enklere redigering av bilder og film. Med en Produce-PC får du en PC som har god ytelse som kan løse flere oppgaver på kort tid. Les mer omElkjøps PC-tester og de andre kategoriene på vår hovedside for PCMark.

Kjøp MateBook X:

Ingen produkter er tilgjenglig

Førpris: 12995,-**
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Intel® Core™ i5-7200U prosessor
  • 13" 2K 1440p IPS-panel
  • 8 GB RAM og 256 GB PCIe SSD
**Førpris: pris på elkjop.no 10.mai. Gjelder til 1. juni kl. 19
  
 
 
  • Intel® Core™ i5-7200U
  • 13" 2K 1440p IPS-panel
  • 8 GB RAM og 256 GB PCIe SSD
  
 
Førpris: 14995,-**
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • Intel® Core™ i7-7500U
  • 13" 2K 1440p IPS-panel
  • 8 GB RAM og 512 GB PCIe SSD
**Førpris: pris på elkjop.no 10.mai. Gjelder til 1. juni kl. 19
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: