OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
12 495
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 07.08.2018  
  • Intel® Core™ i5-7200U
  • 13" 2K 1440p IPS-panel
  • 8 GB RAM og 256 GB PCIe SSD
Les mer om Huawei Matebook X 13" bærbar PC 256 GB (rose gold)
12 495
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 13.08.2018  
  • Intel® Core™ i5-7200U prosessor
  • 13" 2K 1440p IPS-panel
  • 8 GB RAM og 256 GB PCIe SSD
Les mer om Huawei MateBook X 13" bærbar PC 256 GB (space gray)
Huawei MateBook X

Huawei MateBook X – storslagen kraft, minimal størrelse

La deg imponere av det storslagne og uventede. Det unike, bærbare og minimalistiske. Med MateBook X definerer Huawei bærbart på nytt, og aldri er det gjort stiligere.

Se annerledes på hverdagen

Den lette og utrolig slanke MateBook X vil få deg til å se annerledes på hverdagen. MateBook X er mindre enn et A4-ark og med sin 13" skjerm vil du ikke lenger vurdere om du skal ha PC-en med deg eller ikke, MateBook X vil bli en naturlig følgesvenn og en selvfølge i hverdagen. Kombiner jobb og fritid med sømløse overganger, MateBook X er der du er, uansett hvor og når.

Den minimale størrelsen til tross, det er mektig det som venter på innsiden. Med 7. generasjons Intel Core™ i5 prosessor vil man ha mer enn nok kraft til variert bruk, både jobb- og fritidsrelatert.

Huawei MateBook X

Kontroll til fingerspissene

Fra du skrur på Huawei MateBook X første gang vil du merke en forskjell. På-knappen fungerer nemlig også som fingeravtrykksleser, slik at du alltid er trygg på at PC-en din er sikret mot uvedkommende. Det oser design av hver eneste centimeter, og den store, klare skjermen med 2160 x 1440 oppløsning er utstyrt med Gorilla Glass som vil holde seg både klar og ripefri, uansett livsstil. Også lyden som kommer ut fra Huawei MateBook X vil ta pusten fra deg, Med Dolby Atmos Sound System vil den vekkes til live og ha en egen dybde og rikdom du ikke har sett maken til tidligere.

En PC for de litt større oppgavene

PCMark Produce - En PC for de litt større oppgavene

Hos Elkjøp mener vi at PC-en selvfølgelig skal testes før den kjøpes. Derfor har vi gjort dette med hjelp fra den uavhengige aktøren UL og verktøyet PCMark10, slik at du kan velge den riktige PC-en for deg.

Denne PC-en er i kategorien:

Produce

Det innebærer at den passer best for deg som trenger en PC for litt tyngre arbeidsoppgaver eller enklere redigering av bilder og film. Med en Produce-PC får du en PC som har god ytelse som kan løse flere oppgaver på kort tid. Les mer omElkjøps PC-tester og de andre kategoriene på vår hovedside for PCMark.

Les mer om Elkjøps mange produkter:

Sist oppdatert: 15.08.2017 09:15:22