Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Huawei Mate 9 Porsche Design - inspirert av perfeksjon

Hva skjer når en av verdens ledende produsenter av smarttelefoner går sammen med verdens ledende bilprodusent? Svaret er perfeksjon. Med Mate 9 Porsche Design får du en smarttelefon, hvor det er tenkt på funksjonalitet, teknologi og design. Spekket med fantastisk teknologi fra Huawei Mate 9 og et stilig design fra Porsche vil telefonen imponere deg uansett hva du gjør.

Mate 9 Porsche Design – hvorfor være fornøyd når man kan få det perfekte!

Den perfekte match

Med Mate 9 Porsche Design får du det beste fra to verdener. Porsche Design gir deg en førsteklasses smarttelefon med den kjente og elskede teknologien fra Huawei i kombinasjon med Porsches uimotståelige og funksjonelle design

Skill deg ut

Mate 9 Porsche Design får deg til å skille deg ut i mengden. Innvendig er Mate 9 Porsche Design stort sett som forgjengeren Mate 9, som overgikk de fleste fantasier når det kom til smarttelefoner, men med Porsche Designs ytre vil telefonen virkelig gjøre seg bemerket.

Mate 9 Porsche Design følger med tiden og kommer derfor med en fantastisk 5,5” QHD buet skjerm. Fingeravtrykksleseren er flyttet til forsiden av telefonen, noe som gir en raskere opplåsning, samtidig som den understøtter det flotte strømlinjeformede designet.

 Mate 9 Pro Porsche Design - den perfekte match
Mate 9 Pro Porsche Design – inspirert av perfeksjon

Sist oppdatert: 10.03.2017 08:34:14