Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • 6" 18:9 OLED-skjerm
  • Android 8.0 Oreo
  • Leica dobbelt kamera
Les mer om Huawei Mate 10 Pro smarttelefon (grå)

Huawei Mate 10 Pro - verdens første telefon med kunstig intelligens

Huawei’s nye flaggskip, Mate 10 Pro tilpasser seg konstant dine behov, med sterk programvare, kraftfull maskinvare og kunstig intelligens – AI. I tillegg får du en fantastisk skjermopplevelse og et genialt kamera.
Huawei Mate Pro 10 skjerm

Mer enn nok skjerm

Den flotte 18:9 OLED skjermen utgjør det aller meste av Huawei Mate 10 Pro’s front og du får hele 40% mer skjerm enn på Huawei Mate 9. Helt perfekt for når du skal se filmer eller serier på telefonen. OLED-skjermen gjør det dessuten mulig å ha en god skjermopplevelse selv i direkte sollys. Som den første i Mate-serien har Pro 10 en skinnende finish med glass på både for- og baksiden. Telefonen har dessuten avrundede hjørner for et bedre ergonomisk grep. Fingeravtrykkssensoren på Mate 10 Pro er lett tilgjengelig på baksiden, slik som på tidligere modeller i Mate-serien.

 Huawei Mate Pro 10 AI

Kunstig intelligens tilpasset deg

Huawei Mate 10 Pro er verdens første smarttelefon med innebygget kunstig intelligens (AI). Den nye Kirin 970 prosessoren gir en hurtig og mer personlig brukeropplevelse. Kirin 970 inneholder en octa-core ARM Cortex COU, en Mali G72 12-core GPU og den første «Neural Processing Unit» (NPU) designet til mobile enheter. Denne lærer dine vaner å kjenne, blant annet i forhold til batteristyring og lystilpasning. Kirin 970 har samtidig en ny dual «Image Signal Processor» (ISP) som gir muligheter for intelligent fotografering. Samtidig passer telefonen godt på dine data og sørger for at ingenting forlater telefonen.

 Huawei Mate Pro 10 kamera

Sylskarpe bilder, selv i bevegelse

Mate 10 Pro’s kameraer er laget i samarbeide med den anerkjente kameraprodusenten Leica. Hauwei Mate 10 Pro har et høykvalitets dualkamera – en 12 megapikslers RGB-farge-linse og en 20 megapikslers monokrom-sort/hvitt-sensor. De to linsene arbeider sammen ved at to bilder legges over hverandre og øker både kvaliteten og skarpheten. Kameraene er også utstyrt med funksjonen ”Real-Time Scene and Object Recognition”, som ved hjelp av AI kan gjenkjenne motiver og omgivelser og automatisk tilpasser kamerainnstillingene etter dette. Sammen med AI Motion Detecion gir det mulighet for å ta sylskarpe portretter.

Lang batterilevetid

Imponerende lang batterilevetid

Huawei Mate Pro 10 Pro er til dags dato den smarttelefonen med lengst batterilevetid i verden. Med et 4.000 mAh batteri, som understøtter Huaweis SuperCharge-teknologi får du 2 dagers bruk på en full oppladning. Om du vil gjøre ladingen raskt får du på 30 minutter nok strøm til en hel dags bruk.

Vanntett

I regn og sludd

Mate 10 Pro er Huaweis første vanntette smarttelefon. Den er IP67-sertifisert, som betyr at den kan tåle å være i opptil en halv time på en meters dypt vann. Dermed betyr det at du ikke trenger å bekymre deg for regn og våte omstendigheter i hverdagen.

Les mer om Elkjøps produkter: