Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
HTC U12+ - en smarttelefon med mer på kantene

HTC U12+ - en smarttelefon med mer på kantene

Med HTC U12+ kan du gjøre enda mer med kun én hånd. Telefonen er designet med trykkfølsomme knapper, touch-feedback og intelligente, interaktive kanter. I tillegg har HTC U12+ også et kraftig dobbelt kamera, fantastisk lyd og effektiv Snapdragon 845 Mobile Platform.
Best i test logo

HTC U12+ har fått god anmeldelse fra Tek.no. De skriver bl.a. at HTC U12+ er "HTC's desidert beste telefon på flere år". Tek.no er Norges største nettsted for forbrukerteknologi. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Gi telefonen din en liten klem

Du trenger kun å klemme telefonen din for å ta bilder, starte opp stemmeassistenten, åpne Edge Launcher - en justerbar metode for å åpne dine foretrukne apper, kontakter og hurtiginnstillinger.

Dobbelttrykk = dobbelt så godt

Dobbelttrykk på en av sidene for lettvint betjening med én hånd. Du får opp en miniskjerm du kan tilpasse, der alt innholdet er innen rekkevidde for tommelen din. Du kan også bruke dette som en tilbake-tast eller som en ny navigasjonslinje, slik at du kan nyte din 18:9-skjerm uten problemer. Og alt gjøres enkelt gjennom et interaktivt design.

Hold inne

Ved å holde inne kan du få skjerminnstillingene til å holde seg slik du ønsker å ha dem, selv om du snur telefonen. Det er slutt på skjermer som roterer eller demper lysstyrken. Slutt med irritasjonen. Dette er den mest nyttige funksjonen du ikke visste at du savnet.

 HTC U12+ - en smarttelefon med mer på kantene

To kamera både foran og bak

Med fire kamera leverer HTC U12+ fremragende bildekvalitet, og åpner opp en helt ny verden av kunstnerisk kreativitet. Bildene dine blir nydelige, og videoene har god lyd for ekstra innlevelse, slik at de skiller seg ut fra mengden.

 HTC U12+ - en smarttelefon med mer på kantene

Kraftig ytelse

Med HTC U12+ får du ytelse som tar pusten fra deg. Du får en telefon som ikke er redd for å bli våt, som har det nyeste og kraftigste chipsettet og mye mer.

 HTC U12+ - en smarttelefon med mer på kantene

Lyd, som blåser deg overende

HTCs høyeste, klareste og beste BoomSound til nå! Den diskré wooferen og designet med diskantseparasjon gir overlegen styrke og klarhet. Dette er lyd som tar pusten fra deg.

Kjøp HTC U12+ her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
Telefon og Mobil 10GB Betal nå 5 990 kr, 349 Abonnement 0 måneder
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: