Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

HP Sprocket - Den lille fotoprinteren

Sett minnene dine rett på veggen!

Fyll veggene, kjøleskapet, festbordet, julegavene eller hytteboka med gode minner fra telefonen din.
Du kan printe de ut der du er – når du er der!

Liten og rask

Å dele minnene sine på sosiale medier er en ting, men å bevare dem for alltid er noe helt annet. Før hadde vi tykke album vi dro fram til de som ville se. Vi fremkalte store bunker med bilder og brukte timevis på å sortere, klippe og notere. Nå legger vi ut bildene våre på Instagram. Eller vi sender en Snap. Til de som vil se. Eller ikke vil se. 

Men noen ganger hadde det vært fint å bevare minnene på en annen måte. Som i hytteboka etter en strålende helg med familie og venner. Eller i barnas minnebøker. Eller som en hyggelig hilsen til et nytt bekjentskap i en sen kveldstime. Du glemmer ikke så lett et smil du kan ta opp av lomma dagen derpå. 

HP Sprocket er rett og slett en miniprinter som lar deg printe 5 x 7,6 cm store bilder direkte fra mobiltelefonen din via Bluetooth. Den er på størrelse med en smarttelefon og er lett å ta med seg over alt. Du behøver ikke blekkpatroner, da Sprocket kommer med en pakke spesielt ZINK-papir som har en selvklebende bakside sånn at du kan klistre bildene dine akkurat der du vil – med en gang!

Laster du ned Sprocket-appen kan du i tillegg sette et ekstra personlig preg på bildene dine og legge på rammer, klistremerker og filtre. Du kan også skrive eller tegne rett på bildet før du printer det, og appen er selvsagt helt gratis.

Så fyll veggene, kjøleskapet, festbordet, julegavene eller hytteboka med gode minner fra telefonen din.
Du kan printe de ut der du er – når du er der!

Sprocket printer

Sist oppdatert: 20.06.2017 14:04:17