Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Et Bosch kjøleskap med åpen dør

Bruk mindre energi med hvitevarer fra Bosch

Hvitevarer fra Bosch har lavere energiforbruk og holder maten friskere lengre. Akkurat nå har Bosch en kampanje som gir deg 1500 kr tilbake ved kjøp av et av deres miljøvennlige hvitevarer som du finner på denne siden.Kjøkken med hvitevarer fra Bosch

Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper nye frittstående hvitevarer fra Bosch

For å kunne benytte deg av kampanjetilbudet, må ditt Bosch produkt være kjøpt innen 31/8 2021.

Slik gjør du:

  • Installer og prøv ditt nye produkt fra Bosch hjemme.
  • Gå inn på Bosch nettside og skriv en produktomtale. Hva fungerer bra? Er det noe du ikke er fornøyd med?
  • På neste side velger du den kampanjen du har deltatt i og registrerer ditt kjøp for å få din cashback. Husk å ha kvittering tilgjengelig, samt dine bankdetaljer (IBAN og SWIFT) når du registrerer ditt kjøp.

Kampanjevilkår

Bosch vaskemaskin

Bosch vaskemaskiner med automatisk dosering

De fleste av oss bruker enten for mye eller for lite vaskemiddel. Det resulterer i at klærne enten forblir møkkete eller at vaskemiddelet blir sittende i tøyet og lager flekker, samt at det kan bidra til allergiske reaksjoner. Med riktig mengde vaskemiddel sløses det hverken på vaskemiddel eller vann og klærne blir helt rene og uten rester fra vaskemiddel.

Bosch tørketrommel

Tørketrommel med selvrensende kondensor

For at en tørketrommel skal fungere optimalt og bruke så lite energi som mulig må kondensoren være ren. For å gjøre rent kondensoren kan man skylde den med vann for hånd. Med Bosch sin selvrensende kondensor skjer dette derimot helt automatisk. Dermed er alltid tørketrommelen ren, som resulterer i lavere energiforbruk og mer effektiv tørking av tøyet.

Bosch kjøleskap

Kjøleskap med VitaFresh - friskere mat lengre

Om du vil gjøre en innsats for miljøet og dessuten kutte antall innkjøp kan et kjøleskap fra Bosch med VitaFresh hjelpe deg. Et kjøleskap med VitaFresh er nemlig utstyrt med klimasoner med lokk og optimal luftfuktighet. I et Bosch-kjøleskap vil for eksempel en laksefilet holde seg frisk i opptil 7 dager og jordbær i opptil 14 dager.