Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Elkjøp hjelper deg å holde varmen

Elkjøp hjelper deg med å holde varmen

Når vinteren er på sitt aller kaldeste er det ikke alltid det holder med de tradisjonelle varmekildene for å holde varmen. Kulda kommer nådeløst krypende og kan ødelegge selv den vakreste uteopplevelsen med forfrosne tær og hutrende barn. Heldigvis har vi i Elkjøp en rekke produkter som kan hjelpe deg å holde varmen gjennom hele vinteren! 

Hold varmen mens du er ute

Når snøen faller og det blåser surt i trærne er det en god ide å ha på seg litt ekstra tøy. Men det trenger ikke nødvendigvis å være en stor vinterjakke som holder deg varm. Man kan for eksempel bruke en deilig oppvarmet vest, slik at du kan holde varmen selv i kaldt vær. Det finnes heller ikke mye som er verre enn stivfrosne tær som nærmest gråter av kuldesjokk, da kan det hjelpe med oppladbare varmesåler.

Skal du være ute lenge kan det være en ide å ta kaffe, te eller varm suppe med i en termokopp, slik at du har noe å varme deg på når kulden biter som verst.

 Hold deg varm når du går ut i kulden
Få tørket det våte tøyet ditt

Bli tørr når du kommer inn

Om vinteren snør det snør det ofte og det kan fort bli vått rundt oss, dette merkes på klærne og særlig barnas klær blir gjennomvåte etter en hel dag utendørs. Dette tøyet skal gjerne brukes igjen dagen etter og det er derfor viktig at tøyet tørker helt før neste bruk. Det kan derfor være en ide å droppe lufttørkingen å heller investere i et tørkeskap. Med et tørkeskap kan du tørke tøy og sko på en enkel og praktisk måte.

Er det ikke plass til et tørkeskap i hjemmet, eller om du har en tørketrommel kan man heller vurdere en skotørker til våte og fuktige sko. Det kan nemlig være vanskelig å tørke sko raskt og det er ikke optimalt for tørketrommelen å skulle tørke sko.

Med litt varme og hygge…

Når man har vært ute i kulden er det alltid godt å komme inn i varme omgivelser igjen. Men selv om radiatorer, varmepumper og ovner jobber på spreng kan det være vanskelig å få kulden helt ut av kroppen.

En god varm suppe kan gjøre underverker når man virkelig fryser. Eller hva med en deilig kopp te eller kaffe.

Er det ekstra vanskelig å få tilbake varmen i kroppen kan man alltid krype sammen med tekoppen i ånden og varme seg med et deilig varmeteppe.

Hold deg varm med varme drikker og tepper

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 03.11.2016 15:36:38