Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Vi hjelper deg med å finne riktig tørketrommel

For enkelte er en tørketrommel luksus, og luksus er forbundet med store investeringer. Det er derfor viktig å velge den rette tørketrommelen for dine behov. Vi bruker mye penger på klær, og da bør vi også sørge for at de blir tatt godt vare på. En god tørketrommel er en viktig investering.
Bosch
LG
Miele
Electrolux
Samsung
Hotpoint
Kjøp en tørketrommel som passer din hverdag

Kjøp en tørketrommel som passer din hverdag

Tilhørende modell

Plassering er en viktig faktor, også ved kjøp av tørketrommel. Skal den for eksempel stå over eller ved siden av vaskemaskinen. Hvis du ønsker å plassere den over vaskemaskinen er det selvfølgelig viktig at både bredde og dybde stemmer overens. Sørg for å ha denne informasjonen tilgjenglig før du begynner å lete. Om du har valg en standard, frontmatet vaskemaskin kan i prinsippet alle våre tørketromler plasseres på maskinen. Sørg bare for å dobbeltsjekke målene før du bestemmer deg og at døren åpnes til rett side. Et tips kan være å kjøpe en maskin i samme serie for å være sikker på alt maskinene passer hverandre.

Vårt sortiment av tørketromler

Kapasitet

I tillegg til plassering er det smart å tenke gjennom hvor mye klær du kommer til å tørke i maskinen. Kanskje du uansett kommer til å lufttørke de fleste plaggene og dermed klarer deg med en liten modell? Eller har du barn som daglig kommer hjem med treningstøy som skal vaskes, tørkes og være klare til neste dag? Våre maskiner kommer med kapasitet fra 7 til 9 kg. En ting det kan være verdt å ta med i betraktningen er at klærne blir fortere slitt hvis du fyller en mindre trommel helt full. Det kan derfor være lurt å investere i en tørketrommel med høy kapasitet. Det vil lønne seg i lengden!

Våre tørketromler på 7 kg
Våre tørketromler på 8 kg
Våre tørketromler på 9 kg

Tørkeskap

Hvis du har en aktiv familie eller små barn som stadig kommer hjem med våte ytterplagg kan det være smart å investere i et tørkeskap.

Våre tørkeskap
Tørketromler med ulike typer teknologi

Tørketromler med ulike typer teknologi

Tørketrommel med varmepumpe

En tørketrommel kan fort bli en strømsluker og hvis du ønsker å holde strømforbruket nede vil en kondenstørketrommel med varmepumpeteknologi være det beste valget. Disse tørketromlene trekker fuktigheten ut av luften og gjenbruker den varme luften for å holde energiforbruket lavt. Dette skåner både miljøet og lommeboken.

Våre tørketromler med varmepumpe

Utluftningstørketrommel

En utluftningstørketrommel kobles på husets ventilasjonssystem. Den suger inn luft som varmes opp, passerer klesvasken og tar med seg fukt når luften blåses ut igjen. Denne typen tørketromler bruker generelt en del energi, men passer godt in i hjem meg eget ventilasjonssystem. De kan derimot ikke brukes i bygninger der flere husholdninger er knyttet til samme ventilasjonssystem, så sjekke opp dette før du bestemmer deg for en utluftningsmodell.

Våre utluftningstørketromler

Kondenstørketromler

Det siste alternativet er en kondenstørketrommel som slipper ut oppvarmet luft. Denne trenger ikke å kobles til et ventilasjonssystem og vannet samles i en beholder som regelmessig må tømmes. De fleste modeller kan også kobles direkte til et avløp slik at du slipper å fylle kondensbeholderen. De fleste tørketromlene i vårt sortiment er kondenstørketomler, med eller uten varmepumpeteknologi.

Våre kondenstørketromler
Bosch
LG
Miele
Electrolux
Samsung
Hotpoint

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 11.11.2016 13:46:55