Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Mann som bruker kroppstrimmer i dusjen

Guide - hårfjerning for menn

Hårfjerning, bodygrooming eller intimbarbering. Det å fjerne kroppshår på forskjellig vis er kanskje ikke et "kjært barn", men det har likevel mange navn, og prinsippet er det samme uavhengig av hvilken metode du foretrekker. Uansett hvilken type hårfjerningsprodukt du er på utkikk etter, så har vi utvalget hos Elkjøp.

Hvilken kroppstrimmer skal du velge?

Nyttig å vite om trimmeren

Nyttig å vite om kroppstrimmeren

Som med barbermaskiner og trimmere til ansikter er det også individuelt hvilken trimmer man skal velge for barbering lenger ned. Allikevel kan det være lurt å tenke på to ting når du velger modell.

Det første man bør tenke på er hvor trimmeren skal brukes. En trimmer som kan brukes i dusjen vil gi deg flere muligheter til hvor du utfører arbeidet og oppleves nok som et enklere og mer praktisk alternativ.

En annen ting man bør tenke på er hvor ofte trimmeren skal brukes. Med en kroppstrimmer vil barberingen gå raskere og du kan også tilpasse lengden etter egne ønsker. Tenk på at den skal passe din kropp og din mengde kroppshår.

Dyr eller billig

Dyr eller billig

Når du skal velge en kroppstrimmer kan det være vanskelig å velge hvilken priskategori man skal sikte seg mot. Mens de billigere modellene kan være mer enn bra nok i mange sammenhenger, særlig når man er førstegansbruker vil en dyrere modell kunne tilby flere funksjoner og egenskaper.

Noen barbermaskiner eller trimmere som er laget for skjegg og hår kan også brukes på resten av kroppen. Mange av disse kommer med ekstra tilbehør som er tilpasset dette, derfor kan det være en ide å se igjennom vår barberingsguide.

Mange kroppstrimmere har som regel et mer unikt design som beskytter huden, slik at du problemfritt kan barbere de mer intime og sarte områdene av kroppen.

Tips til kroppsbarberingen

Barberingstips til kroppen

Det kan lønne seg å ta en dusj før du starter barberingen for å mykgjøre hårene. Har du en kroppstrimmer som er vanntett kan barberingen gjøres i dusjen.

Skal du fjerne lange hår vil det være en ide å korte ned på lengden før du starter barbering. Om du ikke bruker trimmeren til dette kan du foreksempel ta i bruk en saks (av hygeniske grunner kan det lønne seg å bruke en som kun er til dette formålet).

Sørg for at huden er strammet ut og trim/barber med hårene.

Avslutt alltid med en dusj slik at du kan få bort løse hår. Kaldt vann vil dessuten roe ned huden og lukke porene. Dette er spesielt lurt ved intimbarbering.

 Kvitt deg med småhårene med en øre- og nesetrimmer

Få orden på nese- og ørehår

Du har kanskje vært borti problemet med lange hår i både nese og ører. Dette er hår de færreste vil ha og kanskje har du også prøvd mindre behagelige løsninger – slik som napping med pinsett. En langt mindre smertefull metode er å bruke en øre- og nestetrimmer.

Hvilken trimmer du skal velge er individuelt, men det kan være en god ide å tenke på hvor mye og hvor ofte trimmeren skal brukes. Ønsker du at den skal være vanntett? Lett å rengjøre? Kanskje ønsker du også at trimmeren skal ha andre egenskaper og områder den fungerer bra på - for eksempel til justering av øyenbryn.

Se vårt utvalg av øre- og nesetrimmere:

Ingen produkter er tilgjenglig

Philips Series 3000 nesehårstrimmer NT3160
NT3160
Philips Series 3000 nesehårstrimmer NT3160
199
Demovare fra kr 149
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  • Rask og komfortabel trimming
  • 2 kammer til øyenbryn
  • Kan vaskes under rennende vann
  
 
 
  • 2-i-1 groomingsett
  • Til nese- og ørehår
  • Vanntett og batteridrevet
  
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (5+)  
  • Rask og komfortabel
  • 2 øyenbrynskammer
  • Kan vaskes
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: